Marknadsundersökare sökes för uppdrag v.48-49

Marknadsundersökare sökes för uppdrag v.48-49

Marknadsundersökare sökes för uppdrag på tåget mellan Alvesta & Kalmar v. 48-49!
Gillar du att skapa nya kontakter och att arbeta självständigt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag åt kund söker vi omgående dig som kan arbeta under vecka 48-49 den 25 november - 8 december. Dina arbetsuppgifter som marknadsundersökare är att på tågen mellan Alvesta & Kalmar arbeta med att undersöka antalet resenärer på sträckan och vilken form av resebevis som används av resenärerna. Du kommer utgå från Växjö eller Alvesta. Underlaget är viktigt för vår kund när de t.ex. planerar nya tågtabeller. Detta är ett återkommande uppdrag vi gör åt kund 2 ggr/år.

Din profil
Som sökande har du ett relativt fritt och ledigt schema under vecka 48-49 och kan jobba heltid/deltid under de angivna veckorna. Du ska vara positiv, serviceinriktad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Du arbetar självständigt och kan ta egna initiativ.

Det går bra att kombinera med exempelvis studier eller annan huvudsaklig syssla. Har du inte detta är du dock välkommen med din ansökan ändå.

Det är med fördel att du lätt kan ta dig till tågstationen.

Känner du att ovanstående tjänst passar dig? Vänta inte med din ansökan utan skicka in den redan nu!

Övrig information:

Start: Vecka 47 med en obligatorisk introduktion på vårt kontor i Växjö. Därefter sker start för arbetet måndag v.48.

Arbetstid: Varierande måndag - fredag vecka 48-49.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef på Maxkompetens, Madelene Svaleklev på telefon: 0733 20 56 36.

Ansökningar via mejl och telefon undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)