Marknadsansvarig till Briox

Marknadsansvarig till Briox

Marknadsansvarig till Briox
Söker du en utvecklande roll i ett entreprenöriellt präglat bolag där du får bygga nätverk, planera och arbeta med att vidareutveckla Briox digitala kanaler? Då har vi ditt drömjobb! Briox söker nu en marknadsansvarig för ett vikariat som löper 2020 ut!

Briox säljer ett egenutvecklat affärssystem för bland annat redovisning, säljstöd och fakturering. De bygger sina programvaror från grunden och säkerställer alltid att produkterna har full kompatibilitet med lokala regelverk. Briox befinner sig idag i ett expansivt skede och kommer under 2020 öppna två nya kontor i Lettland och Litauen och har som mål att växa sin kundbas ytterligare på sina befintliga marknader; Finland och Estland. Briox har sitt kontor i fräscha lokaler i World Trade Center, Växjö.

Arbetsuppgifter
Som marknadsansvarig på Briox har du många strängar på din lyra och vill arbeta på ett bolag med mycket entreprenörsanda där du får hjälpa till att fullfölja deras expansiva resa. Du kommer arbeta i en bred roll och ansvara för marknadsplan och strategi, framtagning av annonser, ansvara för Briox hemsidor och marknadskommunikation och övriga sociala medier. Du kommer vara ansvarig för det övergripande kommunikationsflödet för Briox varumärke och stötta de lokala marknaderna med varierande marknads-och kommunikationsrelaterade arbetsuppgifter.

Du har ett mycket aktivt samarbete med kollegorna i våra säljbolag i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, samt minst 1 års relevant yrkeserfarenhet. Positivt om du dessutom arbetat internationellt tidigare.

Din profil
Som person är du orädd, initiativtagande och är van vid att ha många järn i elden. På Briox får du ett brett helhetsansvar för bolagets marknadsföring och kommer behöva göra mycket själv, därför är du bekväm att ta egna beslut och en god förmåga att genomföra, samt att få med dig kollegor och medarbetare på dina tankar och idéer.

Vidare trivs du i en mångkulturell organisation och då vårt koncernspråk är engelska ser vi att du är mycket bekväm att prata och skriva på engelska. Du har en säljande mentalitet och tycker om att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor.

Vikariatet pågår 2020 ut, men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.

Varaktighet: Vikariat t.o.m december 2020. Möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Dagtid, heltid.

Arbetsort: Växjö

Briox har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Kristin Grön, Rekryteringsspecialist på Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (6 dagar kvar)