Lagermedarbetare sökes till vår kund i Lammhult

Lagermedarbetare sökes till vår kund i Lammhult

Lagermedarbetare sökes för heltidsuppdrag till vår kund i Lammhult
Maxkompetens söker nu i samarbete med kund två nya medarbetare som är intresserade av att arbeta heltid som truckförare på lager i Lammhult. Har du erfarenhet av lagerarbete och har truckkort B1, B3 och B4? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga produktionen.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat truckkörning, registrering av inkommande och utgående varor samt plock & pack av produkter. Tyngre lyft förekommer dagligen i arbetet.

Din profil
Du som söker har truckkort med behörighet B1, B3 och B4 samt körkort och tillgång till egen bil. Som person är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du trivs bra med att arbeta i en självständig roll och är inte rädd att ta i då arbetet är fysiskt. Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vidare behöver du ha god datorvana, erfarenhet av SAP anses som meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta ständig dag; måndag-torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00 eller ständigt kvällsskift; måndag-torsdag 13:45-23:30.

Övrigt
  • Placeringsort: Lammhult
  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Ständig dag eller kvällsskift
  • Lön: Enligt kollektivavtal.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos vår kund i Lammhult. Har du frågor så kontakta gärna Isabelle Wallin, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0734 36 81 02.

Ansökan via mejl undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 aug 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.