Junior konstruktör

Junior konstruktör

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i ett team bestående av 6 medarbetare, där det är högt i tak och alla stöttar varandras utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bestå bland annat av:
  • Framställning av skär- och svetslistor till produktionen utifrån kundritningar.
  • Intern projektledning för respektive projekt.
  • Kontakter med interna och externa projektledare, konstruktörer och montörer.
Tjänsten är en hyrrekrytering.

Din profil
För att passa in i tjänsten behöver du vara lösningsfokuserad, kvalitetsmedveten, noggrann och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör ha datorvana (MS Office), vara flytande i svenska i både tal och skrift och ha goda kunskaper i engelska. Kunskaper inom CAD och SAP är meriterande.

Arbetstid: Dagtid/Heltid Lön: Enligt överenskommelse Start: Omgående. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sofia Digas på tel: 0720-908040.

Sista ansökningsdag 20190118.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en person till produktionsberedningsavdelningen hos ett marknadsledande företag inom tillverkningsindustrin med placering utanför Växjö.