HR- och löneansvarig sökes till Emballator Växjöplast!

HR- och löneansvarig sökes till Emballator Växjöplast!

HR- och löneansvarig sökes till Emballator Växjöplast
Söker du en utvecklande roll inom HR/ löner där du får mycket eget ansvar och samtidigt jobba tätt ihop med andra? Lockas du av varierande arbetsuppgifter där fokus är på personal, personaladministration och löner? Då har vi ditt drömjobb! Vi söker dig som har erfarenhet av HR och kunskaper inom löneprocessen för direktrekrytering till Emballator.

Emballator Växjöplast AB, som är en del i Emballatorgruppen, utvecklar och tillverkar förslutningar till nordens och världens ledande varumärken inom läkemedels-, kroppsvårds-, kemiteknisk-, livsmedels- och dryckesindustrin. Vi är nordens ledande tillverkare av förslutningar och finns i Växjö med en tillverkning som sker i läkemedels- och livsmedelsklassade produktionslokaler.

Emballator Växjöplasts kärnvärden är Kvalitet, Engagemang och Utveckling. Vi har en Leanfilosofi med ambitionen att hela tiden öka vårt värdeskapande. Antalet anställda är cirka 70 och omsättningen uppgår till ca 130 mkr. Vi satsar vidare mot framtida mål och söker därför nu en ny medarbetare. Läs gärna mer om oss via vår hemsida www.emballatorvaxjo.se

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds en varierande roll med fokus på personalfrågor och lönehantering. Som HR- och löneansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för HR- och lönefunktionen.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Personalansvar:tex. stödja chefer i personal- och arbetsrättsliga frågor, säkerställa processen kring personalrekrytering och introduktion, arbetsmiljöansvar i form av SAM, tillbudsrapportering, vara företagets kontakt med företagshälsovården etc.
  • Ansvarig för Löne- och personaladministration: tex köra löner, hantera försäkringsfrågor, redovisa löneuppgifter till skattemyndighet och fackförbund, förhandlingar, utbildningsplaner etc.
Din profil
För att trivas i denna rollen har du tidigare erfarenhet av HR-administration och löneprocessen. Du är väl bekant med svensk arbetsrätt och har erfarenhet av att jobba i lönesystem, meriterande är om du har erfarenhet av Agda. Du behöver ha goda kunskaper i svenska. Då det ingår en del resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Du har en positiv människosyn och mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du är engagerad, lösningsfokuserad och professionell och med en stor passion för att driva HR- frågor. Du tycker att det är roligt att påverka och förändra och ser gärna möjligheter att förenkla och förbättra processer och rutiner.
Vi söker dig med ett stort engagemang som är naturligt organiserad, modig, inspirerande och pålitlig.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse
  • Placeringsort: Växjö
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 08-16:30
  • Lön: enligt överenskommelse
Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Emballator Växjöplast har för denna rekryteringsprocess valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Lisa Andersson på Maxkompetens. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Lisa på tel. 076-618 79 40.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (17 dagar kvar)