Financial Claim Analyst

Financial Claim Analyst

Administratör inom ekonomi till Elcare Nordic i Växjö
Kanske är du i början av din karriär, eller har några års erfarenhet inom administration/ ekonomi. Är du redo för en ny och spännande tjänst där dina analytiska kunskaper kommer väl till användning? Då ska du definitivt läsa vidare!

Elcare Nordic är nordens ledande servicepartner inom IT och hemelektronik. Vi utför auktoriserad service på PC, Surfplattor, TV, Monitorer, Audio/Video, Mobiltelefoner, kaffemaskiner mm. Vi på Elcare Nordic har 300 anställda och utför dagligen mer än 1500 reparationer. Som Claimadministratör inom vår ekonom-funktion ingår du i ett team om totalt sju personer. Läs gärna mer om Elcare Nordic här: https://elcare.com/sv-se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad och analytisk kollega till vår ekonomifunktion. Som Claimadministratör säkerställer du att Elcare Nordic får korrekt betalning för utförda reparationer. Du kommer löpande bevaka, kontrollera och utföra analyser över utförda reparationer och rapportering samt betalning för utförda reparationer. Vidare ser du till att fakturor ställs ut i rätt tid mot våra kunder. Du kommer vara involverad i såväl interna som externa dialoger och bidra till att få rätt betalt eller finna lösningar via rätt kompromisser med kund. Du bistår med hjälp vid implementation av nya/förändrade avtal och processer för att på ett korrekt sätt kunna följa upp reparationer. Hos Elcare Nordic uppmuntras du att aktivt bidra till förbättringsarbete genom föreslagna idéer samt eget arbete med föreslagna idéer.

Din profil
Rollen kräver någon form av bakgrund inom administration eller ekonomi. Det är viktigt att kunna förstå såväl systemmässiga som ekonomiska flöden samt konsekvenser av dessa. Du har förmåga att arbeta strukturerat för att löpande hålla deadlines för rapportering och fakturering. För att du ska klara av rollen krävs allmänna kunskaper inom Officepaket samt breda kunskaper inom Excel, t.ex. användning av formler, funktioner och pivottabeller. Du kommunicerar obehindrat med kunder på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du även behärskar norska, danska eller finska.

Som person är du analytisk, initiativtagande och strukturerad samt trivs med att arbeta i en intensiv tillvaro med mycket variation. För att trivas i rollen krävs det att du har ett stort engagemang och intresse till att lära dig, och att du vill vara med och bidra till en trivsam arbetsplats.

Låter detta intressant? Tveka då inte att registrera din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: heltid, 38h /vecka.

Arbetstid: Måndag-fredag, kontorstider med flex. Möjlighet finns att även jobba hemifrån vissa dagar

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Placeringsort: Växjö

Kollektivavtal: Unionen

För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar på plats hos Elcare Nordic i Växjö. Elcare Nordic har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. Har du frågor kontakta gärna Nathalie Petersson, ansvarig Rekryterare/Konsultchef på Maxkompetens på telefon 0733 20 56 35.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 okt 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.