Extraarbete under studierna?

Extraarbete under studierna?

Extraarbete under studierna? Vi söker studenter för uppdrag i Växjö med omnejd!
Till våra samarbetspartners söker vi studenter som vill arbeta extra under sin studietid. Med över 100 studenter på uppdrag inom lager- och logistik, ekonomi, kundtjänst, support, IT och produktion i Växjö med omnejd söker vi nu fler konsulter. Du ska vara driven, engagerad och ansvarstagande!

För att vara aktuell i den här processen måste du vara student (som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller komvux) eller ha en annan huvudsaklig syssla på minst 50%. Du kommer att bokas och schemaläggas veckovis eller dag för dag.

Dina arbetsuppgifter
Jobba som konsult i Växjö? Vi söker ständigt konsulter för deltidsarbete inom lager- och logistik, ekonomi, kundtjänst, support, IT och produktion i Växjö med omnejd. Arbetstiderna är varierande beroende på uppdrag och kan förläggas på såväl dagtid som kvällstid. Du kommer att schemaläggas veckovis eller dag för dag.

Vi arbetar med flera olika företag och dina arbetsuppgifter kan bland annat omfatta administration, kundsupport, plock- och pack, truckkörning, it-konfigurering med mera. Vi har uppdrag i bland annat Växjö, Alvesta, Lammhult och Moheda med mera. Då denna annons inte riktar sig för ett specifikt uppdrag är det viktigt att du skriver i din ansökan vilket eller vilka typer av uppdrag som är intressanta för dig. Du är också välkommen att besöka vår hemsida www.maxkompetens.se för att se aktuella processer just nu.

Din profil
Du som söker är student och har som målsättning att studera minst 1 år till. Vi ser gärna att du är en anpassningsbar och arbetsam person som kan arbeta cirka två till tre dagar i veckan/snitt. Som person är du en god lagspelare som inte är rädd för att hugga i när det behövs och som arbetar mycket noggrant. Det centrala är att du är driven, engagerad och ansvarstagande och kan vara beredd på att hoppa in med kort varsel.

Att arbeta som konsult hos MaxKompetens ger dig en chans att tjäna extra pengar under studietiden och samtidigt få en bra referens inför framtida drömjobb. B-körkort samt truckkörkort är meriterande och i vissa uppdrag obligatoriska, se därför till tydligt notera om du har detta i din ansökan.

Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra under höstterminen och framåt, inklusive sommarjobb 2020. Som student räknas du som är antagen och inskriven på universitet, högskola eller komvux. Registreringsintyg är ett krav för eventuell anställning.

Övrig information

Placeringsort: Växjö med omnejd

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstid: Varierande beroende på din tillgänglighet, arbetstiderna är förlagda måndag - fredag på dag- och kvällstid.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal.

Notera att denna annons är en spontanansökan och riktar sig till dig som vill arbeta extra under studietiden, vi går löpande igenom ansökningar men lovar ingen återkoppling. Vi kommer höra av oss ifall vi har ett specifikt behov där vi tror att du passat in utifrån din ansökan. Du är också välkommen att besöka vår hemsida www.maxkompetens.se för att se aktuella processer just nu.

Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden. Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)