Ekonomistudent sökes för sommarvikariat till InfoCare Workshop!

Ekonomistudent sökes för sommarvikariat till InfoCare Workshop!

Ekonomistudent sökes för sommarvikariat till InfoCare Workshop i Växjö!
Läser du för närvarande en ekonomiutbildning på universitetet och önskar tillgodoräkna dig arbetslivserfarenhet inom samma område i sommar? Är du en initiativtagande och noggrann siffermänniska som trivs väl med eget ansvar? Är du en person som har förmågan att se möjligheter och lösningar? Till InfoCare Workshop söker vi nu en ekonomiassistent för heltidsarbete under sommaren 2020.

InfoCare Workshop är Nordens ledande servicepartner för konsumentelektronik. De utför garantiservice och reparationer på bland annat PC, tablets, TV, monitorer, audio/video, mobiltelefoner och kaffemaskiner för den nordiska marknaden. Med dryga 250 anställda utförs dagligen mer än 1500 reparationer på tre verkstäder i Norden.

Som ledande, oberoende tjänsteleverantör i Norden arbetar InfoCare ständigt med att möta och överträffa sina kunders förväntningar. Genom att fokusera på slutanvändarupplevelsen i alla sina tjänsteleveranser kan de garantera en hög kundnöjdhet.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent hos InfoCare kommer du att ingå i ett ekonomiteam om totalt tre personer. Det är ett engagerat gäng med ett genuint intresse för ekonomi som alla tillför mycket glädje på arbetsplatsen.

Du kommer att arbeta med leverantör- och kundreskontra och din roll kommer bl.a. att omfattas av fakturering och kundregistrering. Då InfoCare har verksamheter i andra länder än Sverige så är det extra viktigt att säkerställa att redovisningen följer lagar, förordningar och god redovisningssed.

Du anställs i första hand på ett semestervikariat för att täcka ledighet vecka 26 - 31, det är därför viktigt att du är tillgänglig hela denna period. Upplärning kan komma att genomföras tidigare och för rätt kandidat finns goda möjligheter till fortsatta timmar under hösten och vidare.

Din profil
Vi söker dig som för närvarande studerar en utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har minst två år kvar av dina studier, då möjlighet finns till en fortsatt timanställning under terminerna. Är du sedan tidigare diplomerad gymnasieekonom eller har arbetat med ekonomi är detta meriterande, men inte ett krav.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du även kan norska, danska eller finska. God datorvana och kunskaper i Excel och Office-paketet är ett krav. Har du arbetat i ekonomisystem sedan tidigare ser vi gärna att du nämner det i din ansökan, på InfoCare kommer du att arbeta i SAP.

Som person är du initiativtagande, strukturerad och trivs med att ta eget ansvar. För att trivas i rollen krävs det att du har ett stort engagemang och intresse till att lära dig, och att du vill vara med och bidra till en rolig arbetsplats. I gengäld kommer du erbjudas en god upplärning med möjlighet till att utvecklas på bredden inom ekonomi.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Vecka 26, upplärning kan komma att genomföras tidigare

Arbetstid: Heltid vecka 26 - 31, måndag - fredag med tillämpad flextid

Lön: Timlön enligt avtal

InfoCare Workshop har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos InfoCare i Växjö. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Hanna Berkesi på 0720 90 80 40.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Broadbean
Email Mejla Broadbean
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.