Ekonomiansvarig till Skogsströms Åkeri

Ekonomiansvarig till Skogsströms Åkeri

Ekonomiansvarig sökes till Skogströms Åkeri AB i Alvesta!
Är du en strukturerad och ordningsam person som älskar siffror och ekonomi? Trivs du att arbeta på en mindre arbetsplats med snabba beslutsvägar? Då har vi din nya utmaning! Vi på Maxkompetens söker nu en ekonomiansvarig till Skogströms Åkeri AB i Alvesta!

Skogströms Åkeri AB med dotterbolaget Sävsjö Termogods AB framtidssatsar med nya kyl- och frysterminaler i Alvesta och Jönköping. Företaget ingår i koncernen Smolandia AB och är ett fristående transportföretag som specialiserar sig på att transportera tempererat gods i inrikes fjärr och distributionstrafik. Läs gärna mer på företagets hemsida skogstromsakeri.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiansvarig kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:
  • Löpande redovisning så som kundreskontra, leverantörsreskontra i FortNox ekonomiprogram.
  • Balansavstämningar samt moms och skatteredovisning inom Sverige.
  • Månads- och årsbokslut
  • Uppföljning av prognoser och rapporteringar.
Då vi även är i ett expansivt läge kommer du dessutom få delta till vår fortsatta digitaliseringsutveckling.

Din profil
Vi söker dig som har en högskole-eller universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande yrkeserfarenhet. Förutom din kompetens är även din personlighet viktig för oss. Du som söker bör vara noggrann, gilla att ha ansvar och vara självgående i ditt arbete. Du är ambitiös och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Du anser det är viktigt att leverera hög servicekänsla både gentemot kund som internt. Du trivs i en roll där man tillsammans hittar lösningar.

För att lyckas i rollen som ekonomiansvarig är det viktigt att du arbetar strukturerat och är noggrann. Du vet vad som behöver göras, när och hur. Du är nyfiken och intresserad av att utveckla verksamheten inom ditt ansvarsområde såväl som din egen roll vilket företaget stöttar helhjärtat.

Vi vill att du som söker har arbetat i en liknande roll i minst 2-3 år men som nu vill utvecklas och ta mer ansvar. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya systemmiljöer och arbetsuppgifter. Om du har erfarenhet av FortNox ekonomisystem ser vi som positivt men det är inte meriterande.

Övrigt
  • Varaktighet: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid, måndag - fredag.
  • Arbetsort: Alvesta
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Krav: B-körkort, du behöver ej tillgång till egen bil.
Inför den här tjänsten samarbetar Skogströms Åkeri AB med Maxkompetens. Frågor gällande tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare, Lisa Andersson på telefon 076 618 79 40.

Vi kommer gå igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Ansökningar via mejl undanbedes.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (9 dagar kvar)