Driven ekonomiassistent sökes till Balco

Driven ekonomiassistent sökes till Balco

Driven ekonomiassistent sökes till Balco.
Balco är ett expansivt, internationellt företag som utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Med huvudkontor i Växjö och dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland arbetar drygt 420 medarbetare i koncernen.

Till ekonomiavdelningen söker vi nu en driven ekonomiassistent för ett vikariat till slutet på augusti 2020 när en av medarbetarna snart går på föräldraledighet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en positiv och noggrann person. Du är ansvarstagande och har en god problemlösningsförmåga. Du kommer arbeta i ett litet team som har ett nära samarbete och en härlig stämning!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du att få ett omväxlande arbete där du kommer att assistera hela ekonomiprocessen för företaget. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar kund- och leverantörsreskontra, bokföring, fakturahantering, viss löneadministration, hantering av moms och skatter samt månadsavslut.

Lockas du av en karriär i ett internationellt företag? Utöver arbetsuppgifter kopplade till den svenska verksamheten kommer du också ansvara för den finska och engelska marknaden. Under månaden kommer du bland annat producera momsrapporter, fungera som säljstöd kring bolagsuppgifter och momsfrågor, hålla löpande kontakt med de lokala redovisnings- och lönebyråerna samt hantera myndighetsfrågor. Det här är en tjänst som innebär mycket kommunikation med både interna och externa kontakter på såväl svenska som engelska, den ställer krav på social förmåga och servicekänsla.

Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll inom ekonomi på ett dynamiskt internationellt företag. Tjänsten är ett vikariat med start i december eller januari och t.o.m. slutet på augusti 2020. Då Balco är ett expansivt företag finns chanser till förlängning och vidare utvecklingsmöjligheter för rätt kandidat.

Din profil
Till tjänsten som ekonomiassistent söker vi dig med en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi tror att du arbetat ett par år med likvärdiga uppgifter, kanske sitter du idag på en redovisningsbyrå men är redo för nya utmaningar? Excel är ett flitigt använt verktyg på Balco så du bör vara van användare. I övrigt har du god datavana och kan lätt sätta dig in i nya system. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och arbetar systematiskt samtidigt som du är flitig och effektiv. Det är viktigt att du är nyfiken och har lätt för nya system och uppgifter och också självständigt kan ta ansvar för din del i ekonomiarbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad, noggrann och driven. Vidare är du en person som är duktig på att samarbeta och är plikttrogen, på ekonomiavdelningen sitter du i ett öppet kontorslandskap tillsammans med tiotalet kollegor. Det är ett trevligt gäng som har nära till skratt och bidrar till en positiv anda på arbetsplatsen.

Övrig information

Placeringsort: Växjö
Start: Enligt överenskommelse (december eller januari)

Omfattning: Heltid. Tjänsten är ett vikariat t.o.m. slutet på augusti 2020.

Arbetstid: Dagtid, måndag - torsdag 7.45 - 17.00 samt fredag 7.45 - 15.00.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult med placering hos Balco på Norremarks-området i Växjö. Har du frågor så kontakta gärna Kristin Grön, Konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54.

Ansökan via mail undanbedes.

Om Oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen. Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning. Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön. SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.

Om Balco
Balco är marknadsledande inom branschen där vi utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Huvudkontor ligger i Växjö och vi har dotterbolag i Norge, Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen och Holland. Vi är ca 420 medarbetare och omsatte drygt 1 MDKR 2018. Produktionen sker vid huvudkontoret i Växjö, i en produktionsprocess som är certifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Balco är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan oktober 2017.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (6 dagar kvar)