Driven Verkstadschef till Mickes Motor i Växjö

Driven Verkstadschef till Mickes Motor i Växjö

Driven Verkstadschef till Mickes Motor i Växjö
På Mickes Motor i Växjö säljer vi kända varumärken som Honda, Ryds, Mercury och Linder, kvalitetsprodukter inom båt, MC, fyrhjulingar och utvalda trädgårdsprodukter. Vår väletablerade verkstad utför allt från installation, service, felsökning och renovering till hjälp med sjösättning, båtupptagning och vinterförvaring. Vi arbetar med återkommande kunder och kännetecknas av att hålla en hög kompetens och servicenivå. Nu söker vi en medarbetare som kan ta ansvar över vårt hjärta - verkstaden. Har du ett brinnande intresse av MC och båtar och dessutom erfarenhet av personalansvar så kan denna tjänst passa just dig.

Dina arbetsuppgifter
Verkstadschefens jobb är utmanande, spännande och omväxlande. Du leder verksamheten och driver verkstaden mot gemensamt uppsatta mål. I din roll som verkstadschef ansvarar du b.l.a för personal, ekonomi och kundbokningar. Du som söker tjänsten ska ha viljan att utveckla och leda arbetet / medarbetarna mot fortsatta framgångar.

Din profil
Du som söker bör vara:
  • Motorintresserad och nyfiken på branschutveckling.
  • Ordningsam, noggrann och strukturerad. Du planerar verkstadsdriften och prioriterar om efter utveckling.
  • Ha en god samarbetsförmåga med både dina medarbetare, kunder och leverantörer utan att kompromissa kvalitét eller pris.
Du ska ha:
  • Erfarenhet som mekaniker eller motsvarande.
  • God datorkunskap.
  • Erfarenhet av ekonomisystem.
  • Helst teknisk utbildning.
  • B-körkort (A och BE är meriterande)
Gillar Du skidåkning / jakt eller vinteraktiviteter är det perfekt - då det finns mycket tid för ledighet.

Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidare, och provanställning kan tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök redan nu!

Övrigt
Arbetstider: 08 - 17.

Lön: Individuell lönesättning

Placeringsort: Växjö

Mickes Motor har för denna tjänst valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Sofia Digas, rekryterare som du når på 0720 908040.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)