Controller till VÖFAB

Controller till VÖFAB

Controller till VÖFAB
Är du en siffermänniska som drivs av en tjänst som har positiv inverkan på samhället? Gillar du att samarbeta med kollegor för att nå gemensamma mål? Är du en person som har förmågan att se möjligheter och lösningar? Då har vi utmaningen för dig. Välkommen att söka tjänsten som Controller hos VÖFAB!

VÖFAB, Växjö Fastighetsförvaltning AB, är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar lokaler i Växjö stad. Växjö kommuns förvaltningar är vår största hyresgäst om ett 130-tal fastigheter med en yta av 346 000 kvadratmeter. Just nu är företaget inne i ett expansivt skede, och detta i samband med en omorganisation. Därför behöver VÖFAB stärka upp med nya stjärnor. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på https://www.vofab.se/

Dina arbetsuppgifter
I rollen som controller hos VÖFAB erbjuds du en tjänst där du bland annat kommer att ansvara för uppföljning och prognoser avseende företagets investeringsprojekt. Du rapporterar till ekonomichefen.

I arbetet ingår arbetsuppgifter som:
  • Behjälplig projektledare med kalkylförutsättningar gällande investeringsprojekt
  • Avtalshantering gällande investeringsprojekt gentemot våra kommunala hyresgäster
  • Följa upp investeringsprojekt tillsammans med projektledare
  • Ta fram och följa upp hyresberäkningar av främst kommunala lokaler
  • Statistik till kommunen gällande investeringsprojekt
I din roll har du mestadels kontakt med företagets interna enheter, men även till viss del andra ekonomer inom Växjö kommunkoncern. Du blir en del av ekonomiavdelningen med 7 medarbetare. I den här rollen kommer stort fokus att ligga på företagets intäktsflöden, men det är viktigt att vara flexibel och kunna arbeta i olika projekt och där det krävs.

Din profil
Du har några års erfarenhet av liknande arbete och gärna en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Har du tidigare arbetat med fastigheter eller med, mot eller inom kommun är det meriterande. Vidare är du bekväm med att arbeta i Excel och har vana att arbeta i många olika verksamhetssystem, vi arbetar i Raindance.

För att trivas som controller på VÖFAB ska du vara driven och kvalitetsmedveten. Du är en person med stor initiativförmåga och analytisk förmåga. Vi tror också att du är en person som är en lagspelare ut i fingerspetsarna och samtidigt kan driva frågor på egen hand när så krävs. Du är van att ta eget ansvar i din roll, har god kommunikativ förmåga och kan skapa goda relationer med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har mycket goda kunskaper i svenska.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Måndag - Fredag, dagtid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här rekryteringen har VÖFAB valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Frågor gällande tjänsten besvaras av rekryterare Nathalie Petersson på telefon 0733 2056 35

Är du den Controllern vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande, så se till att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar via mail tas inte emot på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.