Clojure- utvecklare till Milltech

Clojure- utvecklare till Milltech

Clojure-utvecklare till Milltech
Har du erfarenhet av utveckling och söker din nästa utmaning? Vill du ha ett stort eget ansvar över produkten och dessutom få möjlighet att jobba i ett välmående och expansivt företag? Kanske du är sugen på att utveckla framtidens HMI? Då har du hittat rätt!

Till Milltech i Växjö söker vi nu en utvecklare med några års erfarenhet inom utveckling.

Data får en allt större roll inom den industriella processen och därmed blir också mjukvaran allt viktigare. I snart 20 år har Milltech utvecklat smarta och integrerade styrsystem till sågverk över hela världen för att optimera flödesprocesserna. När tekniken fortsätter att utvecklas kommer företagen i allt högre grad använda avancerad dataanalys och artificiell intelligens för att erhålla insikter från datan.

Dina arbetsuppgifter
Som Clojure-utvecklare hos Milltech kommer dina främsta arbetsuppgifter vara:
  • Jobba med integrationer med nya kunders affärssystem och i samband med detta ha direktkontakt med kund och kollegor
  • Utveckla systemet för att anpassa dagens och framtidens krav
Du kommer dessutom hantera kravställning från kund och finnas som stöd för dina kollegor vad gäller systemet.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av utveckling, det är meriterande om du har erfarenhet av Clojure eller något annat funktionellt språk. Troligtvis har du som sökande en eftergymnasial utbildning inom programmering och ett starkt intresse inom området. Har du erfarenhet av webbutveckling är det meriterande då produkten är webbaserad.

För att trivas i rollen är det viktigt att du kan fatta beslut över ditt arbete, känner dig driven i att ge kunden bästa möjliga produkt och tycker att problemlösning är roligt. Du bör trivas i det lite mindre bolaget, där din kreativitet tas tillvara och du har stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Övrig information om tjänsten

Placeringsort: Växjö

Start: Omgående eller efter överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare, tillämpad provanställning

Arbetstid: Heltid, dagtid, måndag - fredag med flextid

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Tycker du att ovan beskrivning passar in på dig? Vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Ansök därför till tjänsten redan idag!

Milltech har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Nathalie Petersson på 0733205635.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning av GDPR.

Om Milltech
Milltech grundades 2002, som en avknoppning till Pronyx Wood, och har alltsedan dess utvecklat smarta och integrerade styrsystem till sågverk över hela världen. Vi har varit en viktig del i utvecklingen mot det alltmer automatiserade sågverket.
3D-optimering, 3D-mätning, Styrsystem är bara några av våra produkter som vi tillhandahåller - smart automatisering för att optimera sågverkets hela produktion.

Vi är ett härligt gäng om 12 medarbetare och vi finns i nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler där kontor, montageverkstad och lager samsas under samma tak. För största flexibilitet och allsidighet har vi policyn att våra medarbetare som jobbar med driftsättning ute hos kund jobbar med samtliga moment i produktionen - från systemering via montering, programmering till driftsättning hos kunder runt om i världen. Läs gärna mer om oss på www.milltech.se

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.