CNC-operatör med svarvkompetens

CNC-operatör med svarvkompetens

Dina arbetsuppgifter
Vi söker engagerade CNC-operatörer för såväl svarvning, fräsning som borrning till ett spännande företag i Växjö. Då vår kund har investerat i en ny svarvmaskin söker vi nu en svarvare med uppgift att bearbeta smidesprodukter. Du har även möjlighet att lära dig fler maskiner då produktionen även behöver detta. Maskinparken är stor och innehåller olika maskintyper med varierande styrsystem, främst Siemens och Fanuc. Därför lägger vi stor vikt vid att du har erfarenhet av att programmera, ställa och hantera verktygsbyten och inställningar samt att köra olika långa/korta serier.

Du kommer att arbeta tvåskift och ingå i ett erfaret och trevligt arbetslag med en god arbetsmiljö och hög kompetensnivå.

Din profil
  • Du som söker har god erfarenhet från CNC-styrd svarvning eller fräsning.
  • Det är meriterande om du har goda kunskaper inom svarvning, robotprogrammering och maskinprogrammering.
  • En god förståelse för ritningsläsning är en förutsättning för att klara av jobbet.
  • Erfarenhet från styrsystemen Siemens eller Fanuc (eller annat system som är koordinat- eller dialogstyrt kan anses meriterande)
  • Vi söker personer som trivs bra med att arbeta i grupp men samtidigt tar eget ansvar för att ge en hög kvalitet och produktivitet under sin arbetsdag.
  • Som person är du också drivande, positiv och noggrann.
  • Ange i din ansökan om du har truckkort eller traverskort.
Övrigt
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: Heltid, tvåskift
Ort: Växjö
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi söker i första hand dig som kan starta omgående men tillträde kan diskuteras. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du ansvarig rekryterare Sofia Digas på tel. 0720-908040.

Sista ansökningsdag
Den 31 december 2018, men ansök redan i dag då rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.