Area Sales Manager

Area Sales Manager

Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer och ingår i inredningskoncernen Kinnarps. Skandiforms möbler finns representerade på ett stort antal prestigefyllda företag runt om i världen t ex Google i Zürich, Nasdaq börsen i New York och Heathrow Airport i London. Huvudkontoret finns i Vinslöv med showrooms i Stockholm, Göteborg och Oslo. Skandiform har 28 medarbetare och omsätter 90 miljoner med god lönsamhet. Skandiform är ISO-certifierade för kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt FSC-certifierade. Arbetet med att fortsätta nå framgångar i långsiktig hållbarhet prioriteras och riktlinjer för socialt ansvar följs. Läs mer på skandiform.se

Area Sales Manager, distrikt Sydöst, till Skandiform

Vi söker en relationsbyggare med passion för affärsmässighet, säljfrämjande events och ett aldrig sinande säljdriv. Välkommen till möjligheten att arbeta hos en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer.

Vi erbjuder dig en tjänst som Area Sales Manager/representant på Skandiform med ansvar för att planera och driva försäljningen på marknaden i Sydöstra Sverige Du bearbetar och besöker aktivt dina kunder som utgörs av återförsäljare och arkitekter. Du initierar och driver försäljningsfrämjande aktiviteter inom din region så som mässor, säljtävlingar och andra events på dina marknader. Du säkerställer att återförsäljare har uppdaterat sortiment och tillräcklig produktkunskap samt ansvarar för utbildning och produktträning. Självklart ansvarar du för att uppställda budgetmål uppnås, både dina personliga mål men också tar du vid behov ansvar utanför ditt distrikt för hela avdelningens mål. Du ingår i säljorganisationen och rapporterar till Försäljningschef. Vi uppskattar antal övernattningar till 10-15 st/år.

Vi söker dig med ett antal års arbetslivserfarenhet med uppnådda goda försäljningsresultat och där relationer och nätverkande stått i fokus. Vi ser positivt på att du har för tjänsten relevant utbildningsbakgrund på YH/Högskole-nivå. Det är meriterande om du har upparbetade kontakter med arkitekter samt har arbetat med återförsäljare tidigare. Även erfarenhet från branschen kan vara meriterande. Du behärskar engelska mycket väl i tal och skrift.

Vid sidan om dina meriter är dina personliga egenskaper av stor vikt. Din energi och utstrålning är påtaglig. Du har ett starkt eget säljdriv, är affärsorienterad och uppvisar en mycket god uthållighet i dina relationer. Utöver din vilja att nå egna mål lyfter du blicken och ser helheten för avdelningen och bolaget varpå du gärna stöttar kollegor i andra distrikt. Ditt engagemang och egenansvar är tydligt och din sociala framtoning är positiv och öppen. Du är dessutom en lösningsorienterad, strukturerad och stresstålig person som får uppgifterna gjorda i rätt tid. Du är kreativ och nytänkande med fingertoppskänsla i såväl skapandet av aktiviteter och events som i dina bidrag internt i organisationen.

Vi hoppas att du känner igen dig i vem vi söker och att tjänsten vi erbjuder lockar, vi ser mycket fram emot att höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar Skandiform med Maxkompetens. Vi kommer att arbeta löpande med urvalet och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 5 maj 2019. Din ansökan tar vi emot på www.maxkompetens.se. Kontakta gärna Rekryteringsansvarig Therese Hulte på telefonnummer 076-555 83 80 (tillgänglig från 29 april, kontakt innan dess vxl 044-781 25 25).
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (23 dagar kvar)