Android/iOS-utvecklare till Readly i Växjö!

Android/iOS-utvecklare till Readly i Växjö!

Spännande karriärmöjlighet för en senior utvecklare att arbeta med den senaste teknologin hos Växjö-baserade Readly! Med minst 2 års erfarenhet inom utveckling får du i denna ledande roll chansen att vidareutveckla din kompetens i ett team där det är högt i både tak och motivation.

Readly är magasinens motsvarighet till Spotify och enligt financial times rankat till det näst snabbväxande teknikföretaget i Sverige. Readly lanserades i mars 2013 och startades just i Växjö. Readly har under åren vuxit och i dag finns huvudkontor i Stockholm men huvuddelen av all utveckling av tjänsten sker i Växjö.

Med Readlys applikation får läsare obegränsad tillgång till tusentals svenska och internationella magasin och deras respektive tidigare utgåvor. I dag finns kontor i Sverige, Storbritannien, Tyskland och USA och planen är att expandera ytterligare internationellt. Läs gärna vidare på www.readly.se

Vi söker just nu en senior utvecklare för den fortsatta framgången av vår mobila applikation. Vi erbjuder dig utmaningen att jobba med högkvalitativa projekt och med en häftig produkt som har potential att förändra hela industrin. Vi ger dig även möjligheten att växa i din karriär. Vi ser gärna att du som söker har stor entusiasm och passion för produkten du utvecklar samt har en god kommunikationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

Ge teknisk vägledning genom hela projektet till ditt team inom iOS eller Android. Med din entusiasm stödja utvecklingsteamet för att förbättra våra processer och ingjuta bästa praxis.

Vi vill gärna ha dina förslag på hur vi kan utveckla Readlys produkter inom iOS eller/och Android samt undersöka och ge förslag på ny teknik som kan förbättra prestationsförmåga.

Kompetens- och erfarenhetskrav:
  • 2+ års erfarenhet av mobilapplikations-utveckling.
  • 2 års erfarenhet inom iOS eller Android.
  • Design, utveckling och kodning av iOS/ Android
  • Förmåga att leda ett projekt genom alla dess faser.
  • Stark kommunikativ förmåga, specifikt med att kunna använda och förklara tekniska termer vid förhandlingar och att kunna uttrycka åsikter på ett klart och tydligt sätt.

Övrigt

Arbetstider: Förtroendearbetstid enligt Unionens kollektivavtal

Placeringsort: Växjö

Lön: Marknadsledande lön

Anställning: Heltid, fast anställning

Tycker du tjänsten låter spännande? Vänta inte med din ansökan, sök omgående då rekryteringsprocessen och urvalet sker löpande. För mer information om denna eller andra roller kontakta Kristin Grön, rekryteringansvarig på 0470-788054.
Mer info
Kontaktperson Kristin Grön
Telefon 0470-788054
Område Växjö
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.