Är du en erfaren svetsare? Ansök här!

Är du en erfaren svetsare? Ansök här!

Svetsare till företag i Växjö
Är du en duktig svetsare och har erfarenhet av MIG, MAG eller TIG? Nu söker vi dig som är noggrann och arbetsvillig till vår kund i Växjö. Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
För den här tjänsten kommer du arbeta självständigt och tillhöra svetsavdelningen. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att svetsa stora och små detaljer till stålbyggnationer/stålramar. Varje kundorder är unik vilket betyder att du behöver anpassa ditt arbete och använda dina svetskunskaper efter ritning. Arbetet innefattar även:
  • Kapning och skärning av olika komponenter
  • Manuell svets - MIG/MAG/TIG
Vänligen specificera vilka svetsmetoder du har erfarenheter av i din ansökan.

Din profil
Du som söker den här tjänsten har några års erfarenhet av liknande arbete och kunskaper inom manuell svetsning. Du har goda kunskaper i verktygshantering och gillar att arbeta med detaljer. När du utför arbetsuppgifter är du noggrann, tålmodig och vill alltid leverera ett toppresultat. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är social och självständig. Då du kommer tillhöra ett arbetsteam behöver du vara samarbetsvillig, hjälpsam och prestigelös. För den här tjänsten ser vi att du pratar och skriver obehindrat på svenska samt har körkort och tillgång till egen bil.

Övrig information

Placeringsort: Växjö

Arbetstid: Måndag - Torsdag kl 07-16:30, fredagar 07-13:20

Omfattning: Heltid. Tillsvidare med tillämpad provanställning

Lön: lön enligt kollektivavtal

Start: Omgående eller enlig överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Urval och intervjuer påbörjas under augusti och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Du kommer till en början arbeta som konsult via Maxkompetens på plats hos kundföretaget med mycket goda möjligheter till fast anställning direkt hos kundföretaget efter en tids inhyrning.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Nathalie Petersson på telefon 0733 20 56 35. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.