Maskinoperatörer sökes till Växjöföretag

Maskinoperatörer sökes till Växjöföretag

Dina arbetsuppgifter
Maxkompetens söker nu i samarbete med kund i centrala Växjö maskinoperatörer. I rollen som maskinoperatör har du ansvaret för att tillverka, kontrollera och leverera produkter enligt givna arbetsunderlag.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att kontrollera och säkerställa att rätt kvalité uppnås, att sträva efter att uppnå uppsatta mål och att arbeta med ständiga förbättringar. I Arbetet förekommer det även viss truckkörning.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta inom tillverkningsindustrin där fokus ligger på kvalité och långsiktighet med ett hållbart perspektiv. Har du någon form av industribakgrund är detta klart meriterande, likaså truckerfarenhet för A+B.

Som person är du öppen, social och arbetsvillig. Du har lätt för att lära och är en mycket god lagspelare. Vidare har du ett brett tekniskt intresse och är villig att bygga på ditt CV och bredda ditt kontaktnät. Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Start: Omgående, introduktion och upplärning kommer ske inom kort.

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens. För rätt person finns det goda chanser att bli anställd av kund efter en tids inhyrning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida www.maxkompetens.se.

Ansökningar via mail undanbedes.

Sista ansökningsdag
2018-11-22

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.