Lagerarbetare på 50 % sökes till kund i Växjö

Lagerarbetare på 50 % sökes till kund i Växjö

Dina arbetsuppgifter
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och är sugen på att arbeta extra? Till vår kund i Växjö söker vi nu dig som är intresserad av att arbeta inom lager och som har möjlighet att jobba deltid vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning.

Arbetsuppgifterna kommer vara plock och pack av varor där tyngre lyft förekommer

Tjänsten är på 50% med start vecka 32. Arbetstiderna är förmiddagar måndag-fredag

Du kommer vara anställd hos Maxkompetens men arbeta som konsult hos vår kund i Växjöområdet.
Till denna tjänst vänder vi oss till dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola eller Komvux.

Din profil
Du som söker är taggad för jobb och trivs på lager. Som person är du en god lagspelare och inte är rädd för att hugga i när det behövs och som arbetar mycket noggrant.
Som person är du noggrann, engagerad och ansvarsfull.
Du som söker är taggad för jobb och har en positiv attityd. Liknande erfarenheter är meriterande men inget krav.

Vi ser gärna att du har B-körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant? Sök redan idag då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag
2018-06-21

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.