Arbetsuppgifter

Vi söker dig där din huvuduppgift blir att arbeta och ansvara för vår lackering

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av slipning, lackering i lackbox för hand.Vi använder både syrahärdande samt vattenbaserad färg samt oljebehandlingar.

Meriterande om du har liknande arbetslivserfarenhet från lackering samt kunskaper att arbeta inom träindustrin sedan innan.

Du kommer arbeta tillsammans med andra och bör därför tycka om att arbeta i team, har god datavana och har lätt för att lära och lyssna.

Vi söker dig som är ambitiös, driven & noggrann, du är inte rädd för att ta i och uppskattar ett fysiskt arbete. Du gillar att jobba inom produktion och har lätt för att samarbeta med andra samt är flexibel, initiativtagande och händig som person.

Formell Kompetens:
B-körkort
Truckkort
Kunskaper i svenska och engelska
Mer info
Kontaktperson Marc Ståhl
Telefon 070-676 00 24
Email Mejla Marc Ståhl
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marcdesign.se
Sista ansökningsdag 28 dec (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Vår specialitet är tillverkning och byggnation av kundanpassande mässmontrar där vi tar helhetsansvar och tillverkar, lackerar allt i vårt komplett utrustade snickerii Lammhult, för att sedan transportera och montera på plats runt om i världen ex vis Sverige, Italien, England, Tyskland mm

Vi hyr även ut och monterar tross och ljusutrustning under mässorna.

I vårt snickeri tillverkar och lackerar vi även inredningsdetaljer som t ex. hotell-, butik-, kontorsinredning, kök, möbler, logotyper mm