CNC Operatör

CNC Operatör

Arbetsuppgifter

Vi söker dig där din huvuduppgift blir att arbeta och ansvara för vår 5 axliga cnc trä bearbetningsmaskin av märket Morbidelli och programvaran Xilog Maestro.

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av programmering, optimering, service, verktygsbyten samt körning av cnc-maskin.

Men ni kommer även att arbeta med övriga traditionella arbetsuppgifter i ett snickeri tex. justersåg, bordsfräs, kantlist, bredbandsputs mm

Meriterande om du har liknande arbetslivserfarenhet från snickeri samt kunskaper inom programmering och körning av cnc inom träindustrin sedan innan.

Du kommer arbeta tillsammans med andra och bör därför tycka om att arbeta i team, har god datavana och har lätt för att lära och lyssna.

Vi söker dig som är ambitiös, driven & noggrann, du är inte rädd för att ta i och uppskattar ett fysiskt arbete. Du gillar att jobba inom produktion och har lätt för att samarbeta med andra samt är flexibel, initiativtagande och händig som person.

Formell Kompetens:
Yrkeserfarenhet av CNC-teknik från träindustri är meriterande
B-körkort
Truckkort
Kunskaper i svenska och engelska
Mer info
Kontaktperson Marc Ståhl
Telefon 070-676 00 24
Email Mejla Marc Ståhl
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marcdesign.se
Sista ansökningsdag 28 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

Vår specialitet är tillverkning och byggnation av kundanpassade mässmontrar där vi tar helhetsansvar och tillverkar, lackerar allt i vårt komplett utrustade snickeri i Lammhult, för att sedan transportera och montera på plats runt om i världen ex vis Sverige, Italien, England, Tyskland mm

Vi hyr även ut och monterar tross och ljusutrustning under mässorna.

I vårt snickeri tillverkar och lackerar vi även inredningsdetaljer som t ex. hotell-, butik-, kontorsinredning, kök, möbler, logotyper mm