Lediga jobb som svetsare hos Volvo CE i Braås!

Lediga jobb som svetsare hos Volvo CE i Braås!

Vad kommer du att göra som svetsare?
I din roll som svetsare kommer du att arbeta på tillverkningen där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för tillverkning av dumperns olika komponenter. Du kommer att svetsa plåtdelar, främst genom MIGMAG svetsning men det förekommer också TIG. Delarna går därefter vidare till monteringen där dumperns olika delar byggs ihop. Det är ett stundtals utmanande men också mycket utvecklande jobb som sker i högt tempo och du kommer att arbeta ihop med drivna, engagerade och erfarna kollegor. Arbetstiderna är förlagda till 2 skift. Vi ser därmed att du är öppen och kan arbeta både dag- och kvällsskift.

Vem är det vi söker?
Vi ser att du har utbildning samt dokumenterad erfarenhet av svetsning, främst MIG/MAG. Du har gärna en bakgrund inom industrin och har en stark inre drivkraft. Vi tror att du är samarbetsvillig, engagerad, flexibel och har förmågan att arbeta effektivt och kvalitetsmedvetet. Att arbeta noggrant och alltid leverera kvalitet är en självklarhet för dig i ditt arbete. Vi ser att du:
  • Har dokumenterad erfarenhet av MIG/MAG - svetsning.
  • Har gymnasieexamen med godkända betyg i grundämnena
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har god grundfysik (tunga lyft kan förekomma)
  • Har traverskort
  • Kan arbeta 2skift
  • Meriterande med truckkort, A1-4, B1-3
  • Meriterande om du har erfarenhet av även TIG- svetsning
Vänligen bifoga svetscertifikat i samband med din ansökan.

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!
I detta uppdrag samarbetar kundföretaget med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Spasovska, sandra.spasovska@manpower.se. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller andra kanaler!

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Spasovska
Telefon 0771-55 99 10
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.