Lediga jobb som elektriker till Växjö med omnejd

Lediga jobb som elektriker till Växjö med omnejd

Vi på Manpower söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare som bygger, underhåller och sköter driften av olika kommunikationsnät. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

I den här rollen kommer du bland annat att arbeta förebyggande med servicearbeten och underhåll, utföra elmontage och installationer och göra mindre kompletterande installationer hos vår kund som är verksam inom området kring olika kommunikationsnät runt om i Sverige. Större delen av tiden kommer spenderas med att byta elmätare i privatbostäder i det närliggande området. Företaget du blir placerad hos är marknadsledande och spännande och verkar i stora delar av Småland. Uppdraget med att byta elmätare är omfattande och kommer att pågå under en längre period.

Är du den vi söker?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb, då arbetet är förlagt ute hos privatpersoner är det extremt viktigt att uppträda trevligt och leverera en service i toppklass. Du bör även klara av att ta eget ansvar för att arbetet sker på ett korrekt och säkert sätt.

Mer specifikt söker vi dig som
  • har gått gymnasieutbildning som elektriker
  • innehar ECY-certifikat eller motsvarande
  • har genomfört minst 1600 timmars praktik och är därmed är 1-årsmontör
  • har tidigare yrkeserfarenhet
  • har B-körkort
  • har vana att arbeta självständigt samt ha daglig kundkontakt.
Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carolina Steneld via e-post: carolina.steneld@manpower.se. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.