Butikschef

Butikschef

Som butikschef hos Macforum driver du din verksamhet med stor frihet och mycket ansvar. Det är upp till dig hur kul ni ska ha, hur nöjda kunderna är och hur väl ni lyckas nå era mål. Vi behöver dig som vill kavla upp ärmarna och sätta Apple och Macforum på kartan i Växjö! Med utgångspunkt från vår nyinredda butik i ett hus från 1910 i hörnet vid Stortorget vill vi vara det självklara valet för alla som är intresserad av våra och Apples olika lösningar. Från och med oktober i år kan vi även byta skärmar i butik med samma kvalitet som om telefonen vore ny, det är vi ensamma om i Växjö.

I ditt ansvar som butikschef förväntas du leda, coacha och inspirera dina kollegor. Dina tre viktigaste fokusområden är kundnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet och du strävar alltid mot att utveckla och förbättra dessa. Som chef och ledare krävs att du ska kunna fatta svåra beslut och vara tydlig i din kommunikation men också att du är lyhörd och öppen för andras åsikter och upplevelser. På Macforum är samarbete a och o, vi arbetar alla med samma fokus och du förväntas delta i utvecklingen av Macforums hela kunderbjudande i butik, mot företag och service. Du kommer ha en tät dialog med övriga butikschefer samt verksamhetsansvariga i ledningsgruppen och komma med återkoppling kring dina insatser och åtgärder för hur du ska nå dina mål.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.macforum.se
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är drygt 120 anställda, män och kvinnor i alla åldrar som pratar många olika språk och kommer från vitt skilda bakgrunder. Vi kollegor och chefer har höga förväntningar på varandra men delar också insikten om att man behöver få göra fel för att våga testa nya arbetssätt och kunna lära sig att göra rätt. Macforum är ett företag med tydliga värderingar, där kundnöjdhet, personalnöjdhet och samhällsansvar är självklara kärnvärden, med lika stor vikt som att företaget ska vara lönsamt. Hos oss finns det alltid utrymme för att utvecklas, ta egna initiativ och påverka både sitt eget jobb och verksamheten.

Macforum är en Apple Premium Reseller (APR) och finns på sju platser runt om i Västsverige med auktoriserade service- och garantiverkstäder, företagssäljare, konsulter, backofficer och en webbbutik. . Macforum tar tydligt ställning mot diskriminering och utnyttjande av människor och natur och vi är anslutna till Fairtrade Sweden.

Kollektivavtal är en självklarhet.