Regionsäljare Småland till Mitsubishi Electric

Regionsäljare Småland till Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 9 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden.

Regionsäljare Småland

Mitsubishi Electric söker dig som vill bli regionansvarig Försäljningsingenjör för våra klimatprodukter. Affärsområdets huvudprodukter är luft/luft-, luft/vatten- och bergvärmesystem. Rollen ingår i företagets försäljningsgrupp där vi utvecklar och driver affärsprocesser mot befintliga och nya kunder inom värme, kyla och ventilation. Denna spännande roll passar dig som är kundorienterad och som stimuleras av att göra affärer.

I din dagliga kontakt med våra kunder som är VVS- och kylföretag kommer du att bistå dem med fortlöpande information och offerter samt även hålla kundträffar, ge lösningsförslag och till viss del teknisk support. Tjänsten innebär självständigt arbete med besök hos befintliga kunder, samt att upprätta en strategisk marknadsplan för att nå ut till nya kunder. Du kommer att vara delaktig i bearbetning av installationsföretag, konsulter och fastighetsägare och rapporterar direkt till försäljningschefen. I tjänsten ingår en del resande, med tyngdpunkt i Småland. Du utgår från hemmet och planerar och strukturerar självständigt upp din arbetsvecka, med stöd från kollegor på våra kontor i Sollentuna, Lund och Göteborg.

Vi söker dig med VVS- och/eller kylkunskaper som tidigare har arbetat med kvalificerad försäljning inom området. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i svenska. Din personlighet är viktig för oss, affärsmannaskap och en bra lagspelare är andra egenskaper som vi värdesätter.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 31 januari 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Mitsubishi Electric har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070-149 70 60.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se