Förskollärare till Dackebackens Musikförskola!

Förskollärare till Dackebackens Musikförskola!

Vi söker en engagerad och driven förskollärare till Dackebackens Musikförskola!

Om oss

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag! Dackebackens Musikförskola ligger vid gamla Folkparken i centrala Växjö. Vi använder musik som pedagogiskt redskap för att stärka barnens utveckling och för att skapa glädje och gemenskap i verksamheten. Vi arbetar med estetiska lärprocesser i olika uttrycksformer såsom dans, teater och barnen får spela olika instrument. Dackebackens Musikförskola är miljödiplomerad och arbetar aktivt med att vara en giftfri förskola. Här får du chans att arbeta tillsammans med erfarna och engagerade kollegor och tillsammans utveckla och driva verksamheten. Vi bedriver undervisning med hög pedagogisk kvalité där barn, personal och föräldrar trivs och känner delaktighet. Förskolan är mycket omtyckt av föräldrarna och har fått fina omdömen utifrån Växjö kommuns föräldraenkät.

Förskolans huvudman är Medborgarskolan. Medborgarskolan finns över hela landet och har traditionell folkbildning, utbildningar för företag och organisationer samt förskole- och skolverksamhet. Medborgarskolan är indelad i åtta regioner och Dackebackens Musikförskola tillhör Medborgarskolan region Öst som omfattar Blekinge, Småland och Östergötland. Medborgarskolan är en ideell förening.

Det pedagogiska uppdraget

Som förskollärare har du ansvar för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för att det målinriktade arbetet främjar barns utveckling och lärande. I undervisningen ingår att stimulera och utmana barnen med läroplansmål som utgångspunkt och riktning. Du arbetar med en lärargrupp som träffas en gång i veckan med övergripande pedagogisk utveckling för hela förskolan.

Din uppgift är att leda arbetet tillsammans med ditt arbetslag för att främja barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig förskollärare och som har arbetat några år och känner dig trygg i rollen. Du har en positiv grundsyn och är engagerad i din roll som förskollärare, vi ser självklart att du har musik som ett av dina huvudintressen jämte skapande verksamhet. Du har en positiv attityd där lust och nyfikenhet till lärande är en självklarhet. Du har förmågan att vara flexibel och kreativ, ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Utveckling och förändring ser du som självklart och spännande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Medborgarskolan har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas.

Varaktighet, arbetstid; 100 % tillsvidaretjänst. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Isabell Ternemo på nummer 0470 - 32 38 33, alternativt rektor Ann Hedencrona mejl; ann.hedencrona@medborgarskolan.se telefon; 010-1575015.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Isabell Ternemo
Telefon 0470323833
Område Växjö
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se