Fastighetstekniker till Småland

Fastighetstekniker till Småland

SÖDRA SVERIGE

MBA Fastighetsservice kommer ursprungligen från Göteborg, nuförtiden sköter vi om fastigheter över hela Västsverige. Nu söker vi en fastighetstekniker till ett fastighetsuppdrag som sträcker sig från Småland till Skåne.

DIN ROLL

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i Småland med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av
arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utger den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är främst inom
Södra Sverige (Småland, Blekinge och Skåne).
Inom företaget får du möjligheten till
kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm

- Drift och underhåll

- In- och utvändig skötsel inkl. gräsklippning, ogräsrensning.

- Ronderingar, avläsningar

- Utföra planerat underhåll

DIN PROFIL

Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.

Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande och det är därför bra om du vet med dig att du orkar med lite tyngre arbetsuppgifter. Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav.

ÄR DU INTRESSERAD?

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@mbafast.se . Märk din ansökan "Fastighetstekniker Småland"

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mbafast.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan MBA Fastighetsservice startades år 1995 har vi haft ett mål som är lika enkelt som tydligt – att ta god hand om andras fastigheter. I dag är vi ett växande företag som fortsätter bygga våra framgångar på nöjda kunder och personal som trivs.