Värdetransportör till Växjö

Värdetransportör till Växjö

Är du en engagerad och serviceinriktad person? Trivs du med att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig. Loomis, ett stort globalt företag, söker dig som vill arbeta som värdetransportör.

Vad gör en värdetransportör?
Som värdetransportör är du Loomis ansikte utåt. Arbetet är omväxlande och du träffar många kunder under din körning. Du utgår från vårt kontor i Växjö där du får en lista över vilka kunder du ska besöka under dagen. Du levererar kollin, hämtar dagskassor, laddar uttagsautomater och tömmer serviceboxar. I slutet av dagen återvänder du till kontoret med kollin som du hämtat hos kunderna.

Kvalifikationer
Fullgjord väktarutbildning

Fullgjord gymnasieutbildning

Behärska svenska i tal och skrift

Inneha b-körkort

Vara ostraffad, drogfri och ha en ordnad privatekonomi

Det är en fördel, men inget krav, om du är utbildad väktare. Om du är väktare kommer Loomis stå för din vidareutbildning till värdetransportör.
Är du inte väktare ännu? Ingen fara, då står vi för både väktar- och värdetransportörutbildning eftersom vi anser att dina personliga egenskaper är det viktigaste för arbetet.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss är du en serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet. Eftersom vi arbetar med kontanthantering och säkerhet är du ansvarsfull, självständig och kan ta egna initiativ.

Tjänsten är en behovsanställning vilket innebär att inget arbetstidsmått är fastställt utan vi kallar in dig med kort varsel. Det kräver att du som person är flexibel. Under juni till augusti ska du kunna arbeta heltid. Lön enligt kollektivavtal.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.loomis.se
Sista ansökningsdag 15 mars (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål. Vi ser helt enkelt till att flödet av kontanter fungerar så enkelt som möjligt i samhället. Vi är drygt 900 medarbetare och finns på 13 orter. Koncernen är internationell med huvudkontor i
Stockholm.

För sjätte året i rad får Loomis utmärkelsen Karriärföretag, ett av
Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Tusentals företag utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, arbetsgivarvarumärke och mycket mer.