Utesäljare till LOHILO i Växjö

Utesäljare till LOHILO i Växjö

Nu söker vi dig som vill representera det starka varumärket LOHILO som utesäljare och bygga långsiktiga kundrelationer i Växjö.

LOHILO startades med en tydlig idé om att skapa en egentillverkad proteinglass med bra råvaror utan tillsatser.

Bolaget fokuserar idag på funktionella drycker och livsmedel där produkterna innehåller en eller flera funktioner som vitaminer, mineraler eller annat som ska hjälpa kroppen. Produkterna innehåller mindre socker och fett samt mer protein - som ett alternativ till proteinshakes, kvarg och keso.

Om rollen
I rollen som utesäljare genomför du kundbesök inom dagligvaruhandeln i ditt distrikt där du både säljer och levererar produkter ur LOHILO's frysta sortiment. Du kommer även ansvara för plock i butiker, försäljning av kampanjer samt överlag hålla en hög servicenivå gentemot kund. Att vara utesäljare hos LOHILO innebär även att hjälpa deras kunder att i sin tur sälja mer av produkterna.

Vi tror att du är en person som har lätt för att ta kontakt med LOHILO's kunder ute i butikerna och är en bra representant för bolaget. Du ser snabbt möjligheter och är lösningsfokuserad. Du arbetar med kända varumärken i produktportföljen som inkluderar bl.a LOHILO, Häagen Dazs, Halo Top, Alvestaglass, Nick's, Bubbies och Järnaglass.

Vem är du?
Har du butikserfarenhet från dagligvaruhandeln, som till exempel frysansvarig, är detta starkt meriterande. Det kommer vara en stor fördel för dig i rollen om du förstår hur det fungerar i butik med försäljning, plock, beställningar och hur man placerar varorna i butiken.
  • Du behöver vara lösningsfokuserad och se möjligheter i butikerna för att öka försäljningen av produkterna i din portfölj
  • Du är en person fylld av energi som älskar försäljning
  • Tjänsten innebär att du kör lätt lastbil så körkort B är ett krav. (Samma körkort som för personbilar)
Startdatum: Så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid, arbetstider ca 6-15

Lön: Garantilön med provision där du har stora möjlighet att påverka din lön.

Ort: Växjö

Ansök idag! Urval sker löpande vilket innebär att rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du är välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Johanna Holmquist om du har frågor på johanna@stegra.nu alt 076- 029 90 39.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs av LOHILO Foods. Stegra hanterar hela rekryteringsprocessen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stegra är rekryteringsbolaget som hjälper arbetsgivare och arbetssökande att ta steget mot ökad tillväxt, både som företag och som människor. Vi har ett genuint intresse av att hjälpa människor och företag att växa. Vi arbetar med både rekryterings- och bemanningslösningar inom flera olika områden. Vi har vårt huvudkontor i Sundsvall och har både lokala och nationella kunder. Det viktigaste för oss är att säkerställa en bra matchning mellan arbetsgivare och dig som söker jobb och är noga med att du alltid har rätt förutsättningar att lyckas i din nya roll. För att läsa mer om oss, besök http://stegra.nu