Chaufför Fjärrbil CE

Chaufför Fjärrbil CE

Välkommen till nya möjligheter för ett spännande jobb hos ett familjärt företag. Här jobbar vi nära varandra i en kamratlig miljö. Vi har en hög arbetsmoral och en positiv inställning till vårt arbete, kunder och våra kollegor. Känner du att du kan bidra med detta så tror vi att du passar in perfekt hos oss.

Med mycket eget ansvar samt ett nära samarbete med vår trafikledning så tror vi att du kan utvecklas hos oss. Din lastbil är din arbetsplats och därför tror vi att du kan ansvara för denna på bästa sätt.

Vi söker i första hand 2 chaufförer som kan dela bil, byten kommer att ske största delen varje onsdag. Du kommer att utgå från Lessebo.

Tjänsterna är deltid ca 85 %. Vi söker också någon till vår Stockholmslinje på heltid.

Trots att vi lägger störst vikt vid din inställning och personlighet så har vi ett fåtal krav som innebär CE behörighet och YKB.

Har du detta så är det bara fritt fram att söka så vi kan komma i kontakt för att se om vi passar för dig och om du passar in i vår familj.

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!

Edbergs Transport AB är en del av Lessebo Åkericentral AB. Vi har en bred verksamhet så som fjärrtransporter, grustransporter, entreprenad, miljö och återvinning samt eget värmeverk.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lesseboac.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (7 dagar kvar)