Maskinoperatör till stålbearbetning

Maskinoperatör till stålbearbetning

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med att ställa och köra en rörplasma- eller plåtplasmamaskin. Du kommer även att ansvara för avsyning, kvalitetskontroller och mätning. Arbetet ställer krav på hög närvaro, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.

Formell kompetens
Vi ser att du som söker har erfarenhet som maskinoperatör inom stålindustri.

Krav: Maskinvana, truckkort och traverskort.

Personliga egenskaper
Du är kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du bör vara ansvarstagande, självgående och ha ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Dagtid / Växjö

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.