Manuell svetsare till Jitech i Tingsryd

Manuell svetsare till Jitech i Tingsryd

Nu söker vi dig som har ett brinnande intresse för manuell svetsning, är drivande som person, gillar ett högt tempo och känner sig som hemma i en verkstadsmiljö! Vi söker dig som har svetsutbildning och ett par års erfarenhet av att arbeta som manuell svetsare.

Kundföretaget
Företaget, som ligger i Tingsryd, är en legotillverkare av produkter i stål, rostfritt och aluminium. De erbjuder både manuell och robotiserad svetsning beroende på typ av produkt och volym. Tjänsterna sträcker sig utöver svetsning även till produktutveckling, ytbehandling och montering. Företaget erbjuder kostnadseffektiva produktionslösningar till kunder över hela världen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med manuell svetsning och produktionen sker i varierande materialtjocklekar. Det förekommer andra typer av traditionellt verkstadsarbete som tex borrning, slipning och bockning.

Formell kompetens
- MIG/MAG
  • Behärskar svenska i tal & skrift
  • Travers- och truckkort är meriterande
Din bakgrund och personliga egenskaper
Du behärskar ritningsläsning och mätning. Meriterande med tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som tex borrning, slipning och bockning. Du ska kunna jobba 2-skift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som söker har rätt inställning. Du är en person som trivs i verkstadsmiljö och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du är driven, positiv och arbetsvillig samt gillar att jobba i ett högt tempo. Vi tror att du är en framåt person som söker ständig utveckling och tar ett stort ansvar i ditt arbete.

Anställningsform: Visstid (med goda möjligheter för långsiktigt uppdrag för rätt person)

Omfattning: Heltid

Tjänstgöringsort: Tingsryd

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Olsson, 072- 254 11 18, linda.olsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.