Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Arbetsuppgifter
Vi söker en snabblärd och driven person som trivs inom fastighetsbranschen. Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik. Det kan innebära att åtgärda felanmälningar, uppföljning av egenkontroll, energioptimering, driftövervakning av våra ventilation och vs anläggningar, besiktningar mm. Det innebär också att anmäla eventuella brister i fastigheter, ansvar för inköp av material, visst personalansvar, övervakning av fastighetsskötare och underlag för fakturering.

Formell kompetens
Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet som fastighetstekniker eller annan teknisk kompetens så som el eller styr & regler/ventilation. Meriterande är eftergymnasial utbildning inom området.
Körkort är ett krav. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot instruktioner.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, nyfiken och har lätt för att lära. Du har god känsla för teknik och ekonomi. Vi värdesätter egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande. Du har ett problemlösande förhållningssätt med högt engagemang och social kompetens. Då behöver även vara serviceinriktad då du kommer bedriva kontinuerlig kundvård mot hyresgäster.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid - Dagtid/ Växjö

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi medarbetare till ett av våra kundföretag i Växjö. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott klimat och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda.