Blästrare för omgående start till Rottne

Blästrare för omgående start till Rottne

Nu söker vi blästrare till Rottne för omgående start

Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann? Då kommer du att stormtrivas som konsult hos oss.

Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker!


Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att blästra genom manuell fribläster för att förbereda innan lackering.

Formell kompetens
  • God fysik då det är ett fysiskt krävande arbete
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Industriell erfarenhet
Din bakgrund och personliga egenskaper

Det krävs ingen erfarenhet av blästring för att vara relevant för tjänsten, men det är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och har ett öga för kvalitet och finish. Du är stresstålig och har lätt för att samarbeta. Vi tror att du som söker har erfarenhet av arbete på industri och har du dessutom arbetat med lackering är det meriterande. För dig är det självklart att ta ett stort ansvar för att ditt arbete blir utfört med hög kvalitet. Du bidrar med positiv energi i arbetsgruppen.

Anställningsform/Omfattning

Visstid med start omgående/Heltid


Tjänstgöringsort


Rottne


Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Christel Andersson, christel.andersson@lernia.se, 072- 254 32 89 Välkommen med din ansökan!


Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juni (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.