Vägdriftsarbetare

Vägdriftsarbetare

Nu söker vi en ny vägdriftsarbetare till vårt kundcenter i Växjö! Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bestå av leverans och etablering av TA-material till våra kunder. Du kommer även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material. I rollen igår mycket kundkontakt och du fungerar som en rådgivare till kunden vid val av TA-material.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och att arbeta med TA-material. Du har ett stort engagemang i ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Du arbetar självständigt, tar egna initiativ och tycker om att arbeta i grupp. Du gillar ordning och reda på din arbetsplats.

Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Gunnar Andersson, Filialchef
Telefon 0733-37 60 27
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (108 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.