Saneringspersonal

Saneringspersonal

EFTERLYSES: Saneringstekniker till Kronobergs bästa specialrengöringsföretag

Är du sugen på ett nytt, spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Är du proffsig, självständig och noggrann?

I så fall har jag ett spännande och utvecklande uppdrag till dig! Du får en öppen och inspirerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt, stabilt företag med stark tillväxt.

Hej på dig - Per heter jag och det är jag som driver
Specialrengöringar Sverige & Klotterkonsulten AKS i Kronoberg. Just nu söker jag dig som vill börja jobba som saneringstekniker och stärka vårt glada team i Kronobergs län.

Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Just nu är efterfrågan på våra tjänster mycket stor, framförallt i Kronobergs området, vilket innebär att jag söker efter ytterligare en saneringstekniker.

Är det dig vi letar efter?

Du får ett kul och spännande jobb om du är rätt person

Som saneringstekniker behöver du självständigt kunna göra vissa saker och jag har även några andra krav du behöver uppfylla.

Du måste klara av att arbeta effektivt både ensam och i grupp

Du måste ha lätt att lösa problem

Du bör ha en positiv syn på livet i allmänhet

Du bör vara tekniskt lagd

Som saneringstekniker hos oss utför du specialrengöringsuppdrag och förebyggande skydd, sådana saker som våra kunder inte klarar av att göra själva. I din arbetsdag ingår det också att planera dagen och plocka ihop material.

Körkort B är ett krav, skulle du dessutom ha C- körkort så är det ytterligare meriterande.

Självklart får du den utbildning du behöver för att klara av de uppdrag som du ska utföra. Om du är rätt person så hoppas jag att du jobbar länge hos oss och att du är med och utvecklar den fina verksamhet vi bedriver.
Du kommer tillsammans med mig utveckla vår verksamhet i Kronobergs län och vi arbetar över hela länet.

Du kommer att ingå i ett glatt gäng som har mycket skoj på jobbet. Naturligtvis har vi kollektivavtal och det är ordning och reda. Jag förväntar mig att du också håller ordning och reda samt ser din egen prestation som en hederssak.

Är det här du?

Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i det du gör. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till vår fortsatta framgång.

Förutom detta så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska.

Jag lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och jag söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Har du det?

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder jag dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader.

Din ansökan vill jag ha så snart som möjligt.

Maila till per.e@klotterkonsulten.se och skriv

"Saneringstekniker Kronoberg" i ämnesraden.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Per Eckerberg
Telefon 020-364040
Område Växjö
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.klotterkonsulten.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkontor på 18 orter.