Montör med inriktning mot elektronik

Montör med inriktning mot elektronik

Vi behöver förstärkning med fler duktiga medarbetare!

Är du en person som är noggrann, effektiv och har känsla för detaljer? Gillar du varierande arbetsuppgifter samt att ta egna initiativ? Då ska du absolut söka tjänsten som elmontör hos oss!

Som montör på KraftPowercon får du vara med och bygga unika elkraftsystem i en mängd olika varianter, allt ifrån delmontage till färdiga system. Du kommer att ingå i ett team som idag består av cirka 20 personer fördelat på montörer, provare och logistiker. Du arbetar självständigt eller i lag och är en viktig spelare från montage till slutprovning.

För rollen som elmontör ser vi gärna att du har:
  • Elutbildning och/eller automationsutbildning på gymnasienivå
  • Arbetslivserfarenhet av produktion där elmontage har ingått
  • Vana vid att montera efter layoutritning, kretsschema och/eller förbindningstabell
  • Ett gediget teknikintresse
  • Viljan att utvecklas och ta ansvar

Din profil
Som person är du effektiv, noggrann och van vid att arbeta i leveransprojekt med uppsatta tidsramar. Du har goda kunskaper inom el/automation samt god datorvana. Ett allmänt teknikintresse samt ett glatt humör är ett stort plus. Likaså om du har truck och/eller traverskort.

Skicka din ansökan och CV till andre.malmberg@kraftpowercon.com. Har du betyg från tidigare arbetsgivare får du gärna skicka med detta. Urvalet sker löpande, sänd därför in din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson André Malmberg
Email Mejla André Malmberg
Område Växjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kraftpowercon.com
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KraftPowercon är ett globalt företag med tillverkning i Växjö, Surte och Shanghai (Kina). Vi arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. www.kraftpowercon.com