Logistikadministratör med erfarenhet av exportfrakt

Logistikadministratör med erfarenhet av exportfrakt

Har du erfarenhet av logistik och trivs i en koordinerande roll? Vill du arbeta i ett globalt företag med möjlighet till att påverka och ta eget ansvar? Då kan tjänsten som logistikadministratör på KraftPowercon vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
Till KraftPowercon söker vi nu en logistikadministratör. Tjänsten som logistikadministratör är en koordinerade roll där du huvudsakligen arbetar med exportfrågor i tät dialog med dina kollegor. Därtill ansvarar du även för enhetens fakturahantering. I rollen som logistikadministratörkommer du till exempel att:

  • Hantera fakturor
  • Ta fram nödvändig exportdokumentation såsom originalfakturor, varudeklarationer, ursprungsverifikat mm.
  • Boka transporter, planerade och express
  • Arbeta koordinerande med organisationen för att säkerställa att varorna levereras i tid och rätt skick
  • Registrerar inkommande och utgående fakturor
  • Ansvara för övrig administration relaterat till order och leverans

FÖRETAGET

KraftPowercon är ett globalt företag där du erbjuds möjlighet att ta del av allt ett stort företag erbjuder, i mindre skala. Tjänsten passar dig som trivs i en mindre och platt organisation med insyn, möjlighet till att påverka och en roll som ställer krav på ett högt tempo och kreativitet.

Vidare erbjuder vi dig en arbetsplats med god sammanhållning och bra teamkänsla. Övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och sjukförsäkring tillhandahålls.

KRAV PÅ PERSON
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, administration, logistik eller motsvarande. Du har tidigare arbetat i en koordinerande roll, gärna inom transportbranschen och har med fördel erfarenhet av tullhantering. För att lyckas i rollen krävs vidare:

  • Du är en lagspelare som trivs i nära samarbete med dina kollegor samtidigt som du har en förmåga att driva dig själv framåt
  • Som person är du flexibel i arbetet och ödmjuk i ditt bemötande samt arbetar proaktivt
  • I ditt arbete har du ett stort engagemang och en vilja för att prestera samt utvecklas
Då arbetet innebär mycket externa såväl som interna kontakter bör du ha mycket god kommunikationsförmåga och behärska svenska samt engelska i tal och skrift.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att det finns något specifikt område du brinner för. Berätta om dina intressen, på vilket sätt de har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som logistikadministratör.

PRAKTISKT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid (förhandlingsbart), tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid med möjlighet till flex
Ort: Växjö

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Philip Bengtsson på 0470-70 52 21 eller philip.bengtsson@kraftpowercon.com
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kraftpowercon.com/
Sista ansökningsdag 17 nov (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KraftPowercon är ett globalt företag med tillverkning i Växjö, Surte, Kina och Indien och arbetar med avbrottsfri kraft, likriktare för vattenrening, ytbehandling och luftrening. Vi finns i ljusa och fräscha lokaler centralt på Västra Industriområdet i Växjö.