Bli en del av ett nytt säljteam för Småföretagarnas Riksförbund i Växjö!

Bli en del av ett nytt säljteam för Småföretagarnas Riksförbund i Växjö!

Är du nyfiken på försäljning, men har aldrig vågat ta klivet dit? Vill du göra något helt nytt, eller jobbar du kanske redan idag med försäljning, men känner att det är något som fattas? Då är du välkommen till Sveriges mest unika försäljningsjobb.

"Unikt hur?", tänker du då. Som säljare hos Koncepta jobbar vi inte med sedvanlig produkt- eller tjänsteförsäljning, utan vi utbildas i att ta försäljningen ett steg längre. Vi säljer in ett mål, en dröm, en vision – en vision om ett bättre samhälle genom våra organisationers verksamhet, vilket ger ett helt annat djup och en mening med vår försäljning. Förutom att du får utvecklas som säljare och ta ditt jobb till en annan nivå, genom rätt utbildning och kontinuerlig coachning, så får man hos oss jobba i en medarbetarfokuserad arbetsmiljö. Vi jobbar i en fantastisk arbetsmiljö i det nya ICON-huset, men det är även stort fokus på den sociala arbetsmiljön. Och naturligtvis; man kan inte bygga den bästa säljkåren utan bra förmåner. Hög grundlön är en självklarhet, men även attraktiva provisionsmodeller tillsammans med ett belöningssystem där man kan påverka sina arbetstider. Sammanfattar vi allt detta, får vi Konceptas tre ledord: trivsel, glädje och kompetens.

Det vi letar efter just nu, är att komplettera vårt nya säljteam i Växjö. I dagsläget har vi ett etablerat säljteam på vårt kontor i Örebro, och nu utökar vi vår verksamhet och har i höstas öppnat ett till kontor med ett nytt team i Växjö. Du kommer att jobba i en fantastisk arbetsmiljö i det nya ICON-huset i Växjö, där du bland annat har tillgång till gym, spa, skybar och så vidare. Sökes dig som har en vilja och ett driv i både att lyckas och i att nå mål, men även i att skapa förändring i samhället genom att jobba för en av våra organisationer. Jobbet kräver en hög kommunikationsförmåga, vilket gör att mycket god svenska i både tal och skrift är ett krav, men även ett mod och en vilja att utmanas i sitt jobb. Meriterande ses arbetserfarenhet från försäljning och/ eller telefonförsäljning.

Som säljkonsult på vårt säljteam på Småföretagarnas Medlemstjänst kontaktar du företag via telefon för att värva medlemmar till Småföretagarnas Riksförbund, som i och med sitt medlemskap är med och finansierar organisationens verksamhet. Småföretagarnas Riksförbund är en organisation som har skapats för och drivs av småföretagare, och företräder över 32 000 medlemmar. Dess uppgift är att företräda och förbättra för alla småföretagare i Sverige. Vill du veta mer om organisationen kan du gå in på hemsidan www.smaforetagarna.eu

Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstider måndag till fredag klockan 08.00-16.30, och är en tillsvidareanställning som påbörjas med en 6-månaders visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att söka.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.koncepta.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (40 dagar kvar)