Enhetschef inom Fastighets- och Lyftsäkerhet i Växjö

Enhetschef inom Fastighets- och Lyftsäkerhet i Växjö

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är ca 750 kompetenta medarbetare som dagligen arbetar med att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling. Vi är stolta att vi tillsammans skapar Trust, Quality & Progress! Känner du igen dig i våra värdeord och vill följa med på vår resa?

Är du nyfiken på att arbeta i ett av världens viktigaste företag när det gäller skyddandet av människors hälsa och säkerhet? Har du erfarenhet från en personalledande roll och vill ta nästa steg i din personliga utveckling? Vi söker dig som vill ta ansvar för att vidareutveckla en framgångsrik och kompetent teknikorganisation inom processäkerhet med stort fokus på att utveckla affärer och kundbearbetning.

Om jobbet

Kiwa Inspecta söker en affärsdriven chef som vill driva och utveckla Växjö inom affärsområdet Fastighet- och lyftsäkerhet. Enheten levererar professionella besiktningstjänster inom lyft, hiss, OVK, el och brand. Rollen innebär ett personalansvar på ca 20 duktiga medarbetare där du har en viktig roll att utveckla och driva dina medarbetare framåt.

Som enhetschef blir din huvuduppgift att utveckla och driva enheten mot nya mål. Detta innebär ett kontinuerligt arbete med kundkontakter och en stor tyngdpunkt kommer att vara på kundbearbetning och skapa nya affärer. Du har ett affärsmannatänk och strävar efter lönsamhet. Rollen är utvecklande och utmanande då du kommer att ha ett fullständigt resultatansvar för din enhet. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
 • Utveckla enheten genom att skapa nya affärer
 • Bearbeta såväl befintliga som nya kunder
 • Vara affärsdriven och skapa nya möjligheter
 • Budgetansvar och personalansvar
 • Motivera och inspirera medarbetare
 • Utveckla befintlig personal
 • Rekrytera nya medarbetare

Dina kommande möjligheter
Hos oss får du möjligheten att arbeta inom många olika teknikområden och problemställningar. Du får utmana dig själv då rollen innebär stort ansvar vilket ger möjligheter till personlig utveckling. Du och dina framtida kollegor skapar en helhet som ger våra kunder lösningar som är unika på marknaden.

Vi söker dig som är/har
 • Högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
 • Erfarenhet av personalledning
 • Erfarenhet av att arbeta med ett affärstänk
 • Erfarenhet från försäljning
 • God datorvana, inklusive Office-paketet
 • God svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du är/har
 • Erfarenhet från verksamhet inom industri, konsult, underhåll, besiktning, maskinentreprenader eller liknande
 • Vi ser gärna att du bor i närheten av vårt kontor i Växjö

Som person ser vi att du är du trygg och balanserad, du har energi, sunt förnuft och driver kontinuerligt enhetens utveckling mot företagets mål. Du tar egna initiativ, är strukturerad och affärsmässig med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Du har en framåtanda och vågar tänka utanför boxen, du har ett ekonomiskt intresse och drivs av att göra affärer. Du bidrar också med din kompetens och ett helhetstänk inom affärsområdets ledningsgrupp.

Så här söker du
Ansök genom att klicka på "Sök den här tjänsten".
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor kontakta Jonas Axelsson, affärsområdeschef, 010- 4793461.

Vi ser fram emot din ansökan!

Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonseringsvägar och vill därför undanbe oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Jonas Axelsson
Telefon 010- 4793461
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiwa.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 750 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.