Jurist med bilintresse som vill arbeta extra

Jurist med bilintresse som vill arbeta extra

Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och är idag en av de ledande aktörerna inom inköp och försäljning av begagnade bilar. Vi har idag 23 butiker i Sverige och kommer snart att öppna upp ytterligare två butiker i september. I takt med att vi växer behöver vi också bli fler medarbetare och söker nu ytterligare en Jurist / Reklamationshandläggare som vill arbeta extra, till vår Eftermarknadsavdelning i Växjö.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara ett stöd för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Dina arbetsuppgifter innefattar dels upphandling av service - och reparationsarbeten, samt att utveckla en smidig garantiprocess för våra kunder. Det är du, som med hjälp av din expertiskunskap, ger råd till våra säljare och butikschefer när det t ex gäller konsumentköp- och distansköplagen. Allt för att vi ska kunna garantera korrekta bedömningar gentemot våra kunder.

Förhandling, kompromisser och skyddande av Kamux intressen ingår i dina arbetsuppgifter, samtidigt som du ska balansera kostnader och finna praktiska lösningar med våra kunder.

Kommunikation sköts på svenska och engelska.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som exempelvis studerar juridik och vill ha ett extrajobb på 40 - 100 %. Alternativt är du senior med goda kunskaper och förståelse för konsumentköplagen, och önskar jobba mindre än tidigare. Är du nyfiken på bilbranschen, har viss teknisk förståelse samt intresse och kunskap inom juridik så är detta det ultimata extrajobbet!

Förståelse för konsumentens skydd vid bilköp, konsumentlagar och erfarenhet av förhandling är meriterande men inget krav - detta kan du även lära dig på plats.

Vi ser att du är driven och villig att lära dig nya sätt att lösa denna mångsidiga, självständiga arbetsuppgift samt driva utvecklingen framåt inom teamet.

Du har en god social förmåga, förmåga att förhandla med samarbetspartners och verkstäder samt förmedla trygghetskänsla ut mot kund.

Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater samt mycket ansvar inom ett snabbt växande bolag. På Kamux blir du "en i gänget" och får en gedigen introduktionsutbildning. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och din chef som även finns som ett bra stöd till dig. Din arbetsplats blir på Kamux anläggning i Växjö. Vi ser gärna att du är på plats men möjlighet till arbete hemifrån kan diskuteras.

Ansökan:
Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt fantastiska Eftermarknads Team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 30 juni. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi avböjer vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp med rekryteringen.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Fordon, Juridik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.kamux.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.