Vi söker en

ambitiös och driven säljchef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö. Vi söker någon som brinner för virke, får gåshud av ankarspik och vill ta en aktiv roll i varuhusets ledningsgrupp på resan mot branschens mest nöjda kunder.
Känner du igen dig? Fortsätt då gärna läsa!


K-Rauta söker nu en chef som drivs av försäljning med operativt ansvar för driften på i varuhuset, inklusive personal- och budgetansvar. Som säljchef för en avdelning är du en viktig del av varuhusets ledningsgrupp och det strategiska arbetet mot varuhusets övergripande mål.

På ett övergripande plan är vi på K-Rauta just nu inne i ett väldigt intressant skede, både för företaget och varumärket. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko - med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland - har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg och renovering.
Mer info
Kontaktperson Christer Dahlgren
Telefon 070-431 54 81
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om K-Rauta

K-Rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr, där vi säljer allt mellan himmel och blomjord (nästan). Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så hjälper vi våra kunder hela vägen från start till klart.

Vi försöker ständigt förenkla och förbättra vår verksamhet så att våra kunder ska få en smidigare och trevligare upplevelse - och känna hur enkelt och roligt det faktiskt kan vara med renovering, bygg och förändring. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy som är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder.