Säljchef Bygg

Säljchef Bygg

Är du en ambitiös driven chef som är van att arbeta operativt i varuhusmiljö som också vill vara bidragsgivare i varuhusets ledningsgrupp. Vill du vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du varmt välkommen till oss på K-rauta!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att vara en naturlig del av den operativa dagliga driften och arbeta nära dina medarbetare. Du ska planera, strukturera och optimera sortimentsomhändertagandet utifrån K-rautas riktlinjer. Du behöver kunna leda, delegera och fördela arbetet utifrån krav, behov och enligt gällande rutiner och regler för att maximera varuhusets resultat. Du ska arbeta aktivt med att träna och utveckla dina medarbetare både i drift och i det säljande kundmötet.

I rollen som Säljchef skall du genom ett gott ledarskap säkerställa att vårt koncept efterlevs samt verkar för ökad försäljning och nöjdare kunder. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att ansvara för avdelningens budget som försäljning och bruttovinst. Du kommer även ansvara för att det finns en röd tråd från vår marknadsföring till det lokala omhändertagandet av K-rautas kampanjer på dina avdelningar. I rollen har du personalansvar med löne- och medarbetarsamtal samt hanterar rekryteringar, introduktioner och vidareutveckling av medarbetare.
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 17 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Umeå i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter.

I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn, vi hjälper dig från start till klart. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern Kesko Oy och ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter omkring 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.