Key Account Manager

Key Account Manager

Söker du ett utvecklande arbete i ett expansivt företag? Då kan detta vara någonting för dig! James Hardie är en växande aktör inom byggbranschen i Sverige men är redan etablerad på flera platser i världen. Vi söker nu en

Key Account Manager - New Construction
Växjö

Som medarbetare på James Hardie blir du en del av ett team med tillväxt i fokus. Du får en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Som Key Account Manager på James Hardie erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag.

Till rollen som Key Account Manager söker vi dig som har branscherfarenhet och vana att tillsammans med affärspartners inom småhusindustrin och modulbyggare utveckla gemensamma affärer. Du har koordinationsförmåga att sammankoppla olika intressenter i köp - och tillverkningsprocessen av våra kvalitativa produkter och det är en klar fördel om du redan har kundkontakter i dessa områden. Vi lägger stor vikt vid att du är social och har ett naturligt sinne för affärer.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Skapa goda, långsiktiga relationer och samarbeten
  • Bearbetning av kontakter i ditt distrikt, såväl nya som befintliga
  • Kundansvar och förhandling gentemot kund
  • Koordinera olika intressenter i respektive ansvarsområde
  • Säkerställa att våra affärspartners har rätt kunskapsnivå kring våra produkter
  • Expandera vår produktportfölj hos befintliga kunder
  • Kontinuerlig dialog, support och uppföljning

Vi erbjuder

Här får du möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor på ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder. Du kommer ha ett bra stöd från dina medarbetare och en marknadsavdelning som arbetar för att sätta James Hardies varumärke på den svenska kartan.

James Hardie har starka ägare och sunda värderingar. Här får du möjlighet att arbeta med ett internationellt starkt varumärke som erbjuder en innovativ lösning vid byggande och renovering av hus. Som Key Account Manager hos oss får du en ansvarsfull roll som du själv är med och formar. Du har alla förutsättningar för att bygga vidare på James Hardies expansion i Sverige. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.

Din profil
Till rollen som Key Account Manager söker vi en person med stort affärssinne. Du inger ett förtroende som i förlängningen leder till långsiktiga relationer med dina kunder och du har förmåga att planera och strukturera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.

God teknisk förståelse kring byggnation och konstruktion är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska och engelska. Du har god IT-vana och körkort. Har du erfarenhet av att göra affärer med kunder i tillverkande led, t.ex. småhusindustrin och modulbyggare, ser vi detta som meriterande. Du bor i södra Sverige, med närhet till våra största kunder.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 070-606 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
James Hardie Industries är världens främsta tillverkare och marknadsförare av högpresterande lösningar för fibercement och fibergips. Vi består av en mångsidig global personalstyrka på cirka 4800 anställda i verksamheter i Nordamerika, Europa, Australien, Nya Zeeland och Filippinerna och genererade mer än 2,9 miljarder dollar i nettoomsättning under vårt budgetår 2021.

Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!