Det personliga företaget med det stora engagemanget! Med bred och gedigen kunskap samt viljan att göra det där lilla extra genomför IVVS sina arbeten. Företaget utgår från Hovmantorp men gör installationer runt om i Kronoberg.

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa och jobba på ett företag där alla hjälps åt? IVVS är nu i en expansiv fas och söker två nya medarbetare!

Vi söker två VVS-montörer till IVVS i Hovmantorp. Tjänsten är tillsvidare och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. För rätt person finns stor chans till övertag av anställningen hos IVVS. Arbetstiderna är på dagtid och startdatum för uppdraget är enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Som VVS-montör har du ett varierat och spännande arbete som kommer ske ute hos kund. Du kommer att arbeta med servicearbeten inom VVS och främst inom vattenfilter.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten:
  • Har du en VVS-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet på minst två år
  • Är du kundfokuserad och serviceminded
  • Behärskar du det svenska språket i både tal och skrift
  • B-körkort
Som person är du social och kommunikativ. Du vill alltid göra ditt bästa och slutföra dina arbetsuppgifter med god kvalité. Det är viktigt att du kan jobba både självständigt och samarbeta i team. Du har ett glatt humör och ställer alltid upp för dina kollegor. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansökan
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. IVVS har i denna uthyrning valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Ingrid Sandberg
Telefon 0470-34 98 72
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 juli 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se