Är du en konstruktör som är sugen på en tillväxtresa?

Är du en konstruktör som är sugen på en tillväxtresa?

Vi kan lova dig hårt arbete, att du måste våga dig utanför din trygghetszon, att kunder ställer orimliga krav och att många river och sliter i dig för att få svar samtidigt. Vi kan också lova dig mycket skratt, grymt trevliga arbetskamrater som blir dina vänner och att vi kommer ha fantastiskt roligt under tiden. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs. Så även om du i grunden är konstruktör förväntas du hjälpa till med andra saker när det behövs, för vi vinner och förlorar tillsammans.

Vi jobbar med 3D cad i Inventor och använder Vault Professional som arkivlösning. Egentligen spelar det inte så stor roll om du har jobbat med just detta, bara att du har arbetat i någon 3D-cad och är van att hantera olika datorsystem. Som konstruktör hos oss får du jobba med massor av olika saker och förväntas göra allt med samma entusiasm, t ex design to order, utveckling, säljsupport, att möta kunder och leverantörer, lyssna på deras problem och vara med att lösa dem. Eftersom vi arbetar internationellt vore det bra om du vågar ta dig fram med engelska. Skulle du kunna något annat roligt språk, som japanska, tyska eller koreanska har vi gott om kunder som gärna vill prata med dig.

Vad vi jobbar med? Vi löser miljöproblem och ser till att vår värld blir en grönare plats att leva på.

Känner du att du skulle trivas hos oss? Ta upp telefonen och ring antingen Fredrik Albertson på 0470 722110 eller Freddie Edqvist på 0470 722101. Vi pratar gärna i telefon! Annars kan du också nå oss via e-post på fredrik.albertson@itk-envifront.se och freddie.edqvist@itk-envifront.se.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Albertson
Telefon 0470722100
Email Mejla Fredrik Albertson
Område Växjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.itk-envifront.se
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ITK Envifront, bildat 1955, är ett företag som startats i myllan kring Svenska Fläktfabriken. Sedan dess har företaget arbetat med rening av gaser i många olika processer. Bolagets expertkunskap inom torr och våt filtreringsteknik har använts för att skapa många robusta och högpresterande produkter med stor globalt installerad bas.

ITK Envifront har också utvecklat en filterstyrning som är ett tekniskt genombrott på världsmarknaden. Med hjälp av filterstyrningen förlänger användaren livslängden på sitt filtermaterial 2–3 gånger samtidigt som energiförbrukningen för rensning av filtret minskas med 50–90% jämfört med konventionell filterstyrning.