Mättekniker till Hydrostandard i Småland

Mättekniker till Hydrostandard i Småland

För dig som drivs av ansvar och trivs med nära kundkontakt finns nu möjligheten att jobba för marknadsledande Hydrostandard som mättekniker, främst med byten av el- och fjärrvärmemätare. Har du El-/VVS-Utbildning eller liknande erfarenhet - Sök idag!

Hydrostandard Mätteknik Nordic AB är marknadsledande inom provning och revision av fjärrvärme och kallvattenmätare. Företaget utför kontroll av vatten och fjärrvärmemätare samt mätarbyten och montage av mätinsamlingssystem.

www.hydrostandard.se

Om tjänsten
Vi söker nu mättekniker till Hydrostandard för att byta el- och fjärrvärmemätare samt utföra kontroller. Ni möter kunder och utför servicearbeten på resande fot i området Småland där ni blir utrustade med servicebil samt boplats för den som önskar och vill tjänstgöra resande.

Arbetet sker med egen planering under vardagar där ni själva ansvarar för att arbetet utförs korrekt med hjälp av stöttning från arbetsledare.

Internutbildning ingår för bästa förutsättningar till att lyckas i arbetet som mättekniker.

Om dig
Arbetet kräver teknisk kompetens och vi ser gärna att du har en utbildningnivå inom VVS eller EL minst från gymnasiet. Besitter du även tidigare erfarenhet inom området är det mycket positivt för din ansökan.

Som person ska du ha en positiv attityd, vara social och trivas med att arbeta självständigt. Vidare är det viktigt att du är en duktig problemlösare och utför ditt arbete noggrant med kvalité.

Du trivs som bäst på Hydrostandard om du är flexibel och självgående!
Vi ser inga hinder i vart du utgår ifrån. Du behöver därmed ej bo inom tjänstgöringsområde.

Arbetet kräver god svenska i tal och skrift samt B-Körkort!

Om anställningen
Tjänsten som mättekniker är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter till övertag och förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel +4673 684 7171

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

El/VVS/Teknik/Mätning/Kontroll/Resemontör
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.