Däckansvarig Växjö

Däckansvarig Växjö

Vi söker däckansvarig till Växjö
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Om jobbet

Du är en del av ett team men arbetar även till stor del självständigt med dina arbetsuppgifter. I uppgifterna ingår bland annat arbeta med våra kunders däck i vårt däckhotell, däckskiften, hjulinställningar och andra arbetsuppgifter som förekommer i en däckverkstad. Arbetet är stundtals fysiskt krävande med tunga lyft. Meriterande om du har erfarenhet av administration av däck (Däckdata).

Vi jobbar i nybyggda, toppmoderna lokaler.

Om dig

Vi vill att du har minst 1-2 års erfarenhet från liknande verksamhet.

Som person känner du stort engagemang för ditt arbete och har lätt för att arbeta både självständigt samt tillsammans med andra. Du är trygg i din roll, kan ta för dig och komma med idéer och förslag på förbättringar i verksamheten.

Arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag vilket kräver att du är prestigelös, ställer upp för dina kollegor samt lätt kan skifta fokus mellan uppgifter.

Ansökan

Ansök senast 24 juni 2018. För mer information om tjänsten kontakta servicechef Daniel Hugosson på telefon 0470-70 04 05. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Växjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med 679 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Göteborg, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Oskarshamn, Vimmerby, Västervik och Örebro.