Business Manager till Hexatronic

Business Manager till Hexatronic

Dina arbetsuppgifter

Vi har en vakans i vårt svenska team och söker en driven säljare för den sydsvenska marknaden. Vårt företag har marknadens starkaste erbjudande och är marknadsledande i Sverige. Ditt arbete innebär att bearbeta kunder i södra Sverige främst i Skåne, Halland och Småland med minst tre till fyra resdagar per vecka och övernatta på hotell ca 40-60 dagar per år.

Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp av säljare och tekniker spridda över landet. Vår försäljningsstrategi innebär att tillsammans med de större grossisterna bearbeta installatörer och operatörer för att skapa affärer.
Vår försäljningskanal är via grossist. Vårt utbud består av systemlösningar under varumärket MATRIX, som bygger på mikrokanalisation, blåsfiber, fiberkabel och tillhörande kringutrustning.
I Sverige har vi vårt systerbolag Hexatronic FiberOptic vars säljkår vi samverkar med på marknaden.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat arbete med mycket starka varumärken i ryggen. Hos oss ges du chansen att jobba med mycket frihet under ansvar och möjlighet att vara med och påverka både din arbetsvardag och vår fortsatta utveckling som företag.

Din profil

Vi arbetar med förtroendeskapande försäljning och långsiktiga relationer och söker nu dig som vill skapa affärer på vår marknad från Jönköping och söderöver. Vi tror att du känner dig hemma i någon av följande profiler:
  • Du är involverad i installation av fiberoptiska nät och har ett affärsmässigt tänk. Du känner att det dags att ta nästa steg i yrkeslivet och att försäljning är en spännande utmaning.
  • Du är säljare idag, i en annan bransch, men är intresserad av en ny marknad. Du har kvitto på att du är framgångsrik med fina resultat i ryggen, men är sugen på nya produkter och förutsättningar.
  • Van att jobba i projektform i helt annan bransch men med liknande utmaningar som vi har i telekombranschen och känner att du vill prova något nytt.
  • Eller finns du rentav där ute som etablerad på marknaden och känner att Hexatronic är ett spännande tåg att hoppa på?
Oavsett bakgrund är din tekniska nyfikenhet, samt vilja att arbeta förtroendeingivande och målinriktat, grunden till att lyckas som säljare hos oss. Din framgång ligger i den tid du lägger på att vara ute hos kunder, samt offertarbete och analyser i Excel. Detta förutsätter att du arbetar obehindrat med Microsoft Office-paketen. Mycket av vår kommunikation sker genom teams och andra molnbaserade appar. Du har som bakgrund teknisk eller ekonomisk utbildning, som lägst på gymnasienivå.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar alla som känner igen sig i det vi söker efter, att skicka in en ansökan!

Hexatronic samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB.
Frågor hänvisas till ansvarig Rekryterare Olof Westling på
073-3512734 eller olof.westling@clwork.se
Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se senast 3 november
Mer info
Kontaktperson Olof Westling
Telefon 073-3512734
Område Växjö
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, dukt, kopparkabel, sjökabel samt nätmateriel. Företaget har ca 200 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där produktionen är beläget. Hexatronic C&I verkar på en växande global marknad med externt säljkontor i Finland. Läs mer om företaget på hexatronic.com

Hexatronic C&I är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad inom fiberkommunikation. Koncernen levererar produkter och lösningar för optiska fibernät och tillsammans kan bolagen tillhandahålla ett komplett sortiment av passiv infrastruktur. Idag är vi ca 15 bolag i 7 länder världen över. Koncernens aktie är listad på Nasdaq Stockholm. Läs mer om koncernen på hexatronicgroup.com