Enastående Projektledare till HRM Software sökes!

Enastående Projektledare till HRM Software sökes!

Dina arbetsuppgifter
Trivs du i rollen som senior projektledare och vill du få möjligheten att driva komplexa leveransprojekt? Söker du ett bolag som ligger i absolut framkant med marknadens mest intressanta erbjudande för HR-/löneområdet? Vill du jobba med intressanta kunder och starka varumärken som verkar i intressanta branscher? Är du kanske påväg till Växjö efter några år i storstaden? Vi söker dig som vill bidra med helhetsbilden i en varierad roll med många kontaktytor.

HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/lönesystem för stora och krävande organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/lönestöd ska vara! Det går bra för HRM Software. I takt med nya krävande uppdrag behöver vi därför förstärka med ny och erfaren kompetens. Brinner du för kritiska affärssystem, verksamhetsutveckling och tydliga resultat finns det en god chans att du känner dig hemma här!
På kontoret i Växjö är vi cirka 60 drivna, erfarna och hängivna medarbetare med olika bakgrund. Ditt dagliga arbete kommer i huvudsak gå ut på att framgångsrikt driva leveransprojekt inom HR-/löneområdet mot större och krävande organisationer.

Arbetsuppgifter
Som projektledare har du helhetsansvaret och är "VD" för ett antal kritiska leveransprojekt.

Exempel på arbetsuppgifter inom dessa är:
Att ta fram leveransplaner och affärskalkyler
Att leda, koordinera och engagera olika projektteam och få dem att bli högpresterande
Att styra projekt/leveranser mot uppsatta resultatmål
Att löpande analysera risker
Att löpande hantera change requests
Att kontinuerligt rapportera till såväl interna- som externa styrgrupper

Du får en viktig roll i företaget och erbjuds en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såväl företaget som för kunden. I rollen arbetar du mot projektmål och säkerställer att rätt kompetens finns tillgänglig för att tillgodose projektets krav och behov. Rollen erbjuder också en möjlighet att arbeta tätt med andra interna resurser såsom utvecklings-, produkt- och säljteam.
Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen. En miljö där du kommer att kunna arbeta med organisationer i olika storlek och i olika branscher. Viktigt är att du vill utvecklas långsiktigt tillsammans med HRM Software.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är lösningsorienterad och driven i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet av att projektleda ett antal större projekt med framgång, helst implementation och produktionssättning av av kritiska affärs- eller verksamhetssystem gärna HR-/lön. Du har även erfarenhet utav vad det innebär att konvertera data och integrera olika typer av system.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och som Projektledare hos oss har du goda ledaregenskaper, som projektledare hos oss är du "VD" för ditt projekt. Du har känsla för att driva ett gott affärsmannaskap och du brinner för att skapa en god kundkontakt. Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och ett genuint intresse för problemlösning och effektivisering.

Övrigt
Placeringsort: Växjö
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Så, saknar du den småländska dialekten, engagemanget och kanske dina barndomsvänner som du inte haft möjlighet att hänga med på ett bra tag? Hör av dig till oss!
I den här rekryteringen har HRM Software valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nathalie Petersson 0470-78 80 54. Vänta inte med din ansökan utan gå vidare till vår hemsida och ansök tjänsten så snart som möjligt.

Sökord: projektledare, project manager, projektledning, IT-projektledare, teknik, IT, affärssystem, HR-system, Lönesystem

Sista ansökningsdag
Den 19 juli 2018. Rekryteringsprocessen fortgår löpande, dvs. tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Kontaktperson Nathalie Petersson
Telefon 0470-788054
Område Växjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.